Ingezonden persbericht


Soest, 30 juli 2008

Persbericht

Dunya & Desie spreken eigen luisterboek in!

De afgelopen weken doken de actrices Maryam Hassouni en Eva van de Wijdeven - bekend als Dunya & Desie in de gelijknamige televisieserie en bioscoopfilm - de geluidsstudio in om hun stemmen te lenen aan een luisterboek over Dunya & Desie.

Het luisterboek (2 cd's) is gebaseerd op het verhaal van de film en de al eerder verschenen roman, en verschijnt begin september. Dit is in dezelfde periode dat ook de succesvolle bioscoopfilm Dunya & Desie, beloond met een Gouden Film, op DVD wordt uitgebracht.

Voor zowel Eva als Maryam was het inspreken van een luisterboek een compleet nieuwe ervaring, maar eenmaal in de studio kropen ze zonder moeite weer in de rollen van Dunya & Desie. De algemene verhaallijn is ingesproken door Esther Gast, een professionele stemactrice.

Het script van de film, waar het luisterboek op is gebaseerd, is geschreven door Robert Alberdingk Thijm.

Een ideaal luisterboek voor jong en oud, afspeelbaar op alle cd-spelers en eenvoudig om te zetten naar een MP3-speler of I-pod®. Dunya & Desie zijn dan overal mee naartoe te nemen en te beluisteren!

Voor meer informatie of een recensie-exemplaar kunt u contact opnemen met:

CVPublishing
Saskia van Waas of Maarten von Winning
035- 6098150 of info@cvpublishing.nl

Exclusieve distributie van de CVP producten in de Benelux wordt verzorgd door Bright Vision Entertainment: www.brightvisionentertainment.nl