Ingezonden persbericht


BackupAgent benoemt Ruud van Veen tot Director Support and Operations

Delft, 31 juli 2008 BackupAgent benoemt Ruud van Veen tot Director Support and Operations. Van Veen (41) draagt in zijn nieuwe functie bij aan de groei van BackupAgent door zijn sterke managementkwaliteiten in combinatie met actuele technische en businesskennis. Daarnaast bouwt hij aan een gestroomlijnde operations-organisatie. Van Veen neemt de taken van Sjoerd Kessels over. Kessels wordt gepromoveerd tot Director Research and Development.

Voordat Van Veen in dienst kwam bij BackupAgent, werkte hij bij e-office als Senior Projectmanager. In deze functie heeft hij een aantal grootschalige IT-projecten bij onder andere Rabobank International en Achmea succesvol afgerond. Daaraan voorafgaand vervulde Van Veen diverse internationale (lijn)managementfuncties bij onder andere ING Groep, Postbank en de overheid.

Van Veen is een resultaatgerichte manager die mensen weet te motiveren om samen met hem gestelde doelen te behalen , zegt Moos Bulder, CEO van BackupAgent. Hij heeft veel ervaring in het begeleiden van organisaties die zich snel moeten aanpassen aan de continu veranderende klantvraag. Bij BackupAgent zal Van Veen bestaande en nieuwe klantwensen analyseren en de bijbehorende processen en procedures inrichten.

Ik ben verheugd voor het snelgroeiende en vooruitstrevende BackupAgent aan de slag te gaan , zegt Van Veen. Het is voor mij een uitdaging om met mijn ervaring processen opnieuw in te richten, zodat BackupAgent klaar is voor de toekomst.

####

BackupAgent

Het van oorsprong Nederlandse bedrijf BackupAgent is enkele jaren geleden opgericht en in de afgelopen periode uitgegroeid tot een professionele, internationale organisatie. BackupAgent levert een kant-en-klare oplossing voor automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata. Het management van BackupAgent is een combinatie van Delftse innovatie en IT-veteranen. Backup is een vertrouwensproduct en volgens BackupAgent geldt dat net zo goed voor de organisatie achter de oplossing. Om die reden zijn ondersteuning en service voor BackupAgent even belangrijk als productkwaliteit. Dit uit zich bijvoorbeeld in installatie- en onderhoudsservices door gespecialiseerde technici na aanschaf. Maar ook in de mogelijkheid van dagelijkse monitoring van backups.