Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Nieuwegein, 31 juli 2008

gay-PARSHIP hoofdsponsor van 8e Gay Games in Keulen

gay-PARSHIP is hoofdsponsor van de 8e Gay Games die in 2010 in Keulen plaatsvinden. De grootste relatie bemiddelingssite voor homo s en lesbiennes in Europa wil hiermee haar steun aan de gay community verder vergroten. De Gay Games worden georganiseerd ter bevordering van meer tolerantie jegens homo s en lesbiennes wereldwijd.

De Gay Games vinden plaats van 31 juli tot 7 augustus 2010. De organisatie verwacht in die week meer dan 12.000 nationale en internationale deelnemers in Keulen. Hiermee vormen de spelen het grootste evenement voor homo s en lesbiennes wereldwijd. De organisatie strijdt voor meer tolerantie jegens homo s en lesbiennes. Iets waar gay-PARSHIP zich goed in kan vinden, aldus directeur Eric Hegmann. Als relatie bemiddelingsite streven we naar meer openheid omtrent homoseksuele relaties. Het is ongelooflijk, maar in een aantal Europese landen kun je als homo nog steeds niet voor je geaardheid uit komen, laat staan openlijk een relatie hebben. De organisatie van deze spelen zijn van groot belang om de gay community zichtbaar te maken. We zijn er dan ook heel trots op dat we op deze manier onze steun kunnen verlenen aan de Gay Games .

Samen streven naar openheid en acceptatie van andere culturen Ook de organisatie is blij met de samenwerking met gay-PARSHIP. Gay Games CEO Annette Wachter: Tijdens deze spelen brengen we veel mensen van over de hele wereld samen. De Gay Games staan namelijk ook voor acceptatie van andere culturen. We werken hierbij graag samen met bedrijven die deze ambities ook hebben. gay-PARSHIP is voor ons een hele logische partner, omdat dit bedrijf ook streeft naar meer acceptatie van homo s en lesbiennes .

Over de Gay Games in Keulen
Het motto van de 8e Gay Games in Keulen is Be part of it! . De Gay Games streven naar meer tolerantie jegens homo s, biseksuelen, transseksuelen en transgenderisten. Iedereen kan deelnemen aan de Gay Games, ongeacht seksuele geaardheid, geslacht, ras, religie, nationaliteit, etnische origine, politieke overtuiging, atletische en/of lichamelijke capaciteit, leeftijd of gezondheid. De deelnemers tonen aan hoe makkelijk het is om samen te sporten en samen te leven in diversiteit. De 8e Gay Games in Keulen in 2010 bieden 31 verschillende sporten en vier culturele evenementen. De wedstrijden variëren van voetbal en beach volleybal tot schaken en dansen. De culturele evenementen bestaan zowel uit koor- en bandfestivals als een kunstexpositie en een International Rainbow Memorial Run die alle AIDS slachtoffers en patiënten memoreert.

Over gay-PARSHIP
gay-PARSHIP is naast Nederland actief in nog negen andere Europese landen: België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zwitserland, Spanje, Zweden, Italië en Oostenrijk. gay-PARSHIP is onderdeel van PARSHIP, de grootste relatie bemiddelingssite van Europa. De site biedt een service speciaal voor homo s en één speciaal voor lesbiennes.

Homo s vinden hun gay-PARSHIP op guys.PARSHIP.nl Lesbiennes vinden hun gay-PARSHIP op girls.PARSHIP.nl


- EINDE PERSBERICHT -

Voor meer informatie en contact met de Parship psychologe Annemarie Determan neemt u contact op met:

Winkelman en Van Hessen
Mascha van Sikkelerus
mvansikkelerus@winkelmanenvanhessen.nl T: 070 4 16 16 16