Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Alblasserdam, 31 juli 2008

Martijn Schmale neemt Unit De Zorg onder zijn hoede Adviseur verhuisprojecten Mondial Movers adviseert vanaf augustus zorginstellingen

Martijn Schmale (30), adviseur verhuisprojecten bij Mondial Movers, is per 1 augustus verantwoordelijk voor Unit De Zorg. Binnen deze specialistische afdeling zijn alle verhuizingen waarvan een zorginstelling de opdrachtgever is gecentraliseerd.

Zorginstellingen die met Mondial Movers willen verhuizen, krijgen kunnen vanaf nu dan ook bij Martijn terecht voor advisering over zorgverhuizingen. Unit De Zorg is vanaf 2004 uitgebouwd door de inzet van accountmanager Rob Weijers, die de verhuisbranche vorige maand verlaten heeft. Martijn treedt in de voetsporen van zijn voorganger als direct aanspreekpunt voor die (facilitaire) opdrachtgevers binnen De Zorg die graag extra informatie over verhuismogelijkheden ontvangen.

Martijn Schmale is sinds april 2008 in dienst bij Mondial Movers. Daarvoor deed hij facilitaire ervaring op bij Nestlé, ANWB en Mondial De Haan Verhuizingen.

Mondial Movers heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als een specialist in verhuizingen van zorginstellingen. Het samenwerkingsverband positioneert zich dan ook als dé zorgverhuizer van Nederland. Bij een zorgverhuizing wordt altijd gestreefd naar een situatie waarbij de leefbaarheid gewaarborgd blijft. Niet alleen de opdrachtgever krijgt daarom voldoende aandacht, ook aan patiënten, bewoners, familieleden en andere cliënten wordt gedacht.

Mondial Movers is een in 1990 opgericht landelijk netwerk van Erkende Verhuizers in Nederland. De 22 aandeelhoudende verhuisbedrijven, op 36 plaatsen in het land te vinden, werken samen op het gebied van verkoop, inkoop, promotie en wisselen kennis uit. Het landelijke netwerk biedt de garantie dat waar ook in Nederland direct een verhuizer aanwezig is als een bedrijf, organisatie of particulier wil verhuizen.

Foto: Martijn Schmale neemt vanaf augustus Unit De Zorg onder zijn hoede. Foto: Mondial Movers. Bijlage: Factsheet Mondial Movers

Noot voor de redactie (