Ingezonden persbericht


Persbericht 29 juli 2008

Camping Rotterdam: beter dat je erbij bent!

Rotterdam - De stadscamping van Nederland gaat donderdag 31 juli weer van start. Alles wat men van Camping Rotterdam kan verwachten is weer aanwezig, de receptie, de campingwinkel, caravans, feesttent en een hele hoop enthousiaste campinggasten. Kortom, het decor is geregeld maar er is meer, het is immers Camping Rotterdam. Geheel onverwacht en totaal niet doordacht, zit er dit jaar aan Camping Rotterdam een Olympisch tintje. Het wedstrijdelement binnen de programmering is duidelijk merkbaar en daarom roept Camping Rotterdam iedereen op tot deelname aan een olympisch geïnspireerd sideprogramma!

Jack Kerklaan en Ruud Tompot presenteren: The Most Sexy Segways in motion.

Segway? Dat wordt googlen. Camping Rotterdam telt slechts één niet onverhard paadje, officiële Segway parcours, en daar gaat het dan gebeuren op vrijdag 1 augustus van 15.00 - 17.00 uur.

Nationaal Kampioenschap Midgetsjoelen 2008

Zaterdag 2 augustus vanaf 13.00 uur.

Midgetsjoelen, oftewel sjoelen om een hoekje vergt wat verbeeldingskracht, maar dan heb je ook wat. Sjoelen op een midgetgolf-achtig-parcour is misschien niet 1,2,3 voor te stellen, maar het moet ook 'live' ondervonden worden.

Silent NightCrocket

Vrijdag (1 aug) en zaterdagnacht (2aug) van 23.00 tot 01.00. Een mix van Free Nature Midget Golf, Jeu de Boules en Crocket. Negen onvermijdelijk holes, een koptelefoon op,

reflecterende tees, Glowing Cats Eye ballen. Negen spellers, bij elke hole valt er iemand af &

de winnaar takes it all!

Rotterdams Kampioenschap Openlucht Instrumenten

Zondag 3 augustus vanaf 13.00 uur.

Voor akoestiekelingen en andere luchtverplaatsers. Alle instrumenten zijn toegestaan. Met uitzondering van de Oezbeekse piccolo fluit en de 1946 Berliner Hobo. 2 rondes van 1 minuut / Presentatie Jack Klarinet / Derk Dwarsfluit / Jury: Het Schlagerensemble.

Bekijk op de volgende link een preview:

Droogwildwaterkanoen

Zaterdag 2 augustus tussen 17.00 - 19.00 uur

Ja daar zijn ze weer, tegen alle stromen in, het gevreesde en geïmpregneerde duo Kerklaan en Tompot voor een stukje droogstaand entertainment op de binnenkade van Camping Rotterdam. Onze pittoreske kanoroute vaart langs borden waar u moet versnellen, tegen de stroom in moet gaan, kantelen, de kano boven de grond, maar onder water dient te houden en als uitsmijter over de kop mee dient te gaan. Weigeren is strafpunten. De kanovaarder met de minste strafpunten wint de Bokaal Atlantique, uw aangeboden door vertaal bureau Het Kofschip voor al uw spellingsvrije vertalingen.

Mocht je niet genoeg in 'shape' zijn voor de bovengenoemde programmaonderdelen dan biedt Camping Rotterdam de volgende activiteiten aan om binnen no-time het gewenste niveau te bereiken!

Sushi Workshop

Voor de nodige eiwitten en koolhydraten, geen topsporter kan zonder...

Eten is geloven! Dat is het levensmotto van Taji, de Japanse chef-kok die Camping Rotterdam vrijdag 1 augustus met een bezoek komt vereren.

Vrijdag 1 augustus: 16.00-17.00, 18.00-19.00 en 20.00-21.00 uur Locatie: Kantine / Kosten: eur. 20,- p.p.

Drillmaster M

Ook dit jaar heeft Drillmaster M haar training afgestemd op Camping Rotterdam en komt na een gedreven opleiding in de bossen van Madagaskar onze kant op. Het parcour ligt klaar om te worden bestormt in de Urban Jungle van het Rotterdamse Noordereiland.

Rotterdam ByCycle op Camping Rotterdam

Drie onvergetelijke fietsexcursies door Rotterdam, sla 2 vliegen in één klap werk aan je conditie en culturele kennis. Er zijn drie verschillende excursies: Rotterdam ByNight (vrij 1 aug), Eat & Meat op Zuid (za 2 aug), Parfum de BoemBoem zo 3 aug).

Let op! Inschrijven voor de bovenstaande programma-onderdelen kan door een mail te sturen naar: info@campingrotterdam.nl ovv programma-onderdeel, je naam en aantal personen.

Heb je nog niet geboekt? Ga naar www.campingrotterdam.nl en boek die plek! Slaap je toch liever in je eigen bed je roes uit? Dan mag je het terrein gratis bezoeken en toch genieten van alle pracht en praal.

Camping Rotterdam maakt onderdeel uit van De Rotterdamse Zomerfestivals. Van mei t/m september, elk weekend wat te doen in de stad en vaak nog gratis ook.



Ingezonden persbericht