Ingezonden persbericht


Olympische Spelen; Leer online chinees van een chinees

De eerste 100 aanmeldingen krijgen via Myngle.com voor 49 euro dagelijks 1 les chinees tot het einde van de Olympische Spelen

Amsterdam, Juli 2008

Tijdens de Olympische Spelen biedt het Nederlandse Myngle.com de mogelijkheid aan de eerste honderd aanmeldingen om tot het einde van de Olympische Spelen elke dag online chinese prive-les te nemen voor een totaalbedrag van 49 euro. Een online spoedcursus in de Chinese taal door middel van privé les van een leraar uit China. Deze mogelijkheid biedt het Nederlandse Myngle.com altijd al aan haar gebruikers, niet alleen in Chinees maar in 99 talen.

'We hebben al een groot aanbod in chinese lessen' aldus Egbert van Keulen, mede-directeur van Myngle. 'Maar nu ten tijde van de Olympische Spelen zijn er in het Chinees speciale 'Travelcourses', cursussen die je de mogelijkheid geven je staande te houden op reis. Zo zijn er cursussen om een hotel te reserveren, eten te bestellen, de weg te vragen etc. Het is nog niet te laat als je nu begint', aldus Van Keulen. 'Overigens hebben we in meerdere talen reiscursussen, bijna elke vakantieganger kan een 'crashcourse' boeken op Myngle.'

Een paar voorbeelden uit het speciale Chinese reispakket voor de Olympische Spelen zijn:


* Groeten; http://www.myngle.com/course/index/show/id/4269
* Hotelreserveringen; http://www.myngle.com/course/index/show/id/4271
* Eten bestellen; http://www.myngle.com/course/index/show/id/4270
* Transport; http://www.myngle.com/course/index/show/id/4272

Aangezien de Olympische Spelen een internationaal karakter hebben geldt de actie voor elke taal die op Myngle wordt aangeboden. Men kan zich aanmelden voor deze 'Summer Immersion' via de homepage van Myngle.com of door naar het volgende webadres te gaan:

http://www.myngle.com/immersion/

Hoe werkt Myngle?

Myngle brengt taaldocenten en studenten uit de hele wereld samen op haar internetplatform voor het geven of ontvangen van live privé-taallessen. Myngle voorziet in een behoefte door zowel studenten als leraren te voorzien van een complete online e-learning functionaliteit zodat prive-les kan plaatsvinden terwijl student en leraar fysiek niet samen in 1 ruimte hoeven te zijn.

Myngle voorziet in lessen van leraren van alle soorten talen en op elk gewenst niveau. Je kan je eigen leraar of student kiezen op basis van jouw wensen en beschikbaarheid. Je doet het vanuit je eigen huis. Geen klaslokalen meer, geen reistijden meer. Je bepaalt zelf je eigen tijd en kiest daar een geschikte leraar of leerling bij.

Myngle biedt een gratis toolkit die bestaat uit VoIP (Skype) + eigen geïntegreerde whiteboard (digitale versie van het aloude schoolbord), betalingssystemen (Paypal), feedback en een community-omgeving. Myngle's feedbacksysteem toont de reacties en beoordelingen die studenten in het verleden hebben gegeven aan de betreffende leraar. Deze 'feedback' is te zien via het openbare feedbackprofiel van elk lid zodat eenieder weet waar hij aan toe is.

Over Myngle

Myngle is het wereldwijde platform voor online privétaallessen waarbij mensen en culturen uit de hele wereld dichter bij elkaar komen.

Myngle's visie is uniek in die zin dat het is gericht op het maken van een contentrijke marktplaats, waar alle instrumenten en diensten aanwezig zijn die men nodig heeft voor live 1-op1 taalinstructie van goede kwaliteit.

Myngle heeft een ervaren team dat internet expertise combineert met kennis van de taalinstructiemarkt, waarbij 2 oprichters afkomstig zijn van eBay - (wereldwijd online veiling - platform), en 2 van Berlitz (een van 's werelds grootste taal - instellingen). Het team van Myngle heeft een brede internationale basis, bestaande uit mensen uit Nederland (2), Italië (2), Hong Kong, Brazilië en Oekraïne.

Voor aanvullende informatie, screenshots of foto's kunt u contact opnemen met:

Myngle.com
Egbert Van Keulen
Tel: + +31-617704408
Skype: egbertvankeulen
E - mail: egbert@myngle.com

Appendix; marktcijfers over online taalinstructie.