Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Toshiba lanceert Camileo H10

Handzame camcorder biedt professionele HD-kwaliteit

Breda, 31 juli 2008 - Toshiba Information Systems Benelux voegt een nieuw topmodel toe aan zijn succesvolle serie multifunctionele Camileo-camcorders: de Camileo H10. Deze gebruiksvriendelijke, aantrekkelijk geprijsde camcorder, biedt met zijn 10 megapixel CDD-sensor films en foto's in professionele High Definition (HD)-kwaliteit.

'De Camileo H10 is een perfecte aanvulling op ons bestaande assortiment camcorders,' zegt Jeffrey Willis, General Manager Toshiba Information Systems Benelux. 'Dit nieuwe model staat dankzij zijn ultragevoelige sensor borg voor messcherpe opnames met sprankelende kleuren. Met zijn kleine formaat en lage gewicht is het bovendien een handycam in optima forma.'

De camcorder heeft verder een 5x optische zoom die de gebruiker in combinatie met de geïntegreerde 4x digitale zoom in staat stelt tot maar liefst 20x in te zoomen. Zo kan hij close-upopnames maken van objecten op zeer grote afstand. Een geavanceerde beeldstabilisator voorkomt daarbij dat zijn opnames gaan 'trillen'.

Behalve hoge-resolutiefilms kan de gebruiker met de Camileo H10 ook hoge-resolutiefoto's schieten. Het royale 2,7-inch LCD-scherm in breedbeeldformaat, de geïntegreerde flitser, de functie voor rode-ogenreductie en de nachtstand voor opnames in een donkere omgeving verzekeren hem van een optimaal resultaat, of het nu om films of foto's gaat.

De Camileo H10 wordt geleverd met oplaadbare NP60 Li-ion-batterij (goed voor opnames van tachtig minuten), voedingsadapter, HDMI-kabel, AV-kabel, USB-kabel, koptelefoon, schouderband, draagtasje, statief, gebruikershandleiding en intelligente ArchSoft-programmatuur voor de bewerking van films en foto's op de computer (PC én Mac).

De Camileo H10 is per direct leverbaar. De adviesprijs bedraagt ¤ 249
Over Toshiba

Toshiba Information Systems Benelux is een dochteronderneming van de Computer Systems Division van Toshiba Europe GmbH, vooraanstaand leverancier van portable computers en toebehoren. Het moederbedrijf van Toshiba Europe GmbH, Toshiba Corporation, een van de grootste computer- en elektronicabedrijven ter wereld, is een toonaangevende fabrikant van informatie- en communicatiesystemen, elektronische componenten, consumentenproducten en power systems. Door deze uiteenlopende activiteiten te integreren, consolideert het bedrijf zijn positie als innovator op het gebied van geavanceerde componenten, producten en systemen. Toshiba heeft wereldwijd meer dan 198.000 medewerkers in dienst. De jaaromzet bedraagt 76 miljard US$ (2008).

Meer informatie: www.computers.toshiba.nl.



Ingezonden persbericht