Ingezonden persbericht


Persbericht

als eerste hotel nu nog sneller internet

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre aangesloten op glasvezelnetwerk

Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre is het eerste hotel dat is aangesloten op het razendsnelle glasvezelnetwerk van Amsterdam.

Met de aansluiting op het nieuwe glasvezelnetwerk van Amsterdam kunnen gasten en werknemers van het hotel profiteren van razendsnel internet, haarscherpe televisie en glasheldere telefonie. Gasten konden al in alle openbare ruimtes gratis gebruik maken van highspeed wireless internet, maar dit wordt nu nog sneller.

Albert Rouwendal, General Manager van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre: "We zijn erg blij met de supersnelle glasvezelkabels. De verbetering van de internetsnelheid is voor zowel gasten als onze medewerkers geweldig. Glasvezel is sneller dan welke kabel of DSL-verbinding dan ook. Als eerste Amsterdamse hotel dat deze voorziening aanbiedt, laten we wederom zien dat we vooruitstrevend zijn en blijven."

Mövenpick Hotels & Resorts is een hotelbeheeronderneming in de premiumklasse. De keten heeft meer dan 12.000 medewerkers in dienst en is met 90 bestaande hotels en hotels in aanbouw vertegenwoordigd in 26 landen. De onderneming concentreert zich op haar kernmarkten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië. De van oorsprong Zwitserse internationale hotelgroep maakt gestage vorderingen met haar uitbreidingsplannen en wil in 2010 haar portfolio uitgebreid hebben tot 100 hotels. Mövenpick Hotels & Resorts is in het vier- en vijfsterrensegment sterk vertegenwoordigd met twee accommodatietypes: zaken- en vergaderhotels, en vakantieresorts. De hotelgroep staat synoniem voor compromisloze kwaliteit van producten en diensten is eigendom van Mövenpick Holding (66,7 %) en Kingdom Group (33,3 %).

=============================================
Improve Communication Network
'Pand Noord'
Meeuwenlaan 98-100
1021 JL Amsterdam
Phone: +31 (0)20 715 53 30
Fax: +31 (0)20 715 53 39
E-mail: ilse@improve-network.com
Website: www.improve-network.com
=============================================