Carmien Tea lanceert website over Rooibos tea voor Europa


Rooibos Tea uit Zuid-Afrikaanse bestemd voor theehandel en speicaalzaken

OOSTERHOUT, 20080731 -- Carmién Tea - Zuid Afrika produceert de originele Rooibos thee (Redbush Tea), die zowel voor consumenten als voor de profesionele theehandel direct vanaf de plantage wordt geleverd.

Rooibos thee komt van de Aspalathus Linearis plant, die groeit in de westelijke Kaapprovincie van Zuid-Afrika. Hoewel wij in Europa deze kruidenthee pas sinds kort ontdekt hebben, kennen de Zuidafrikanen al ruim 300 jaar een heilzame werking aan Rooibos toe.

Rooibos thee bevat van nature geen cafeïne waardoor het zeer geschikt is om lekker door te drinken. Rooibos bevat wat minder polyfenolen dan gewone thee. Dit zorgt ervoor dat de thee niet bitter wordt als het wat langer staat. Overigens kunnen de polyfenolen in Rooibos, net als in gewone thee, je lichaam helpen bij het neutraliseren van schadelijke vrije radicalen. Bovendien levert een kopje Rooibos (zonder suiker) geen calorieën. Dit alles maakt Rooibos thee tot een lekkere, natuurlijk zoet smakende en fruitige thee waar je onbezorgd van kan genieten.

Speciaal voor de Europese markt is een afzonderlijke website gelanceerd: www.rooibos-tea.net





Ingezonden persbericht