Fotoalbum.nl lanceert Albumviewer


Afgedrukte fotoalbums nu ook online door bladeren

AMSTERDAM, 20080731 -- Fotoalbum.nl lanceert een unieke nieuwe toepassing: Albumviewer. Met Albumviewer zijn albums die via Fotoalbum.nl worden afgedrukt ook meteen online beschikbaar. Op dezelfde manier als bij een fysiek album, kunnen gebruikers online door hun album bladeren.

Menno Elsenga, oprichter van Fotoalbum.nl: "Het klinkt logisch, maar nog geen enkele fotosite biedt deze toepassing. Fotoalbum.nl is de eerste partij ter wereld die fotoalbums op deze manier online vertoont en daar zijn we best een beetje trots op".

Iedereen die dit jaar een album bij Fotoalbum.nl heeft afgedrukt, kan dit online bekijken en nabestellen. Ook kan men vrienden en familie uitnodigen het album online door te bladeren. Losse foto's versturen hoeft dus niet meer.

Elsenga: "Dit is pas het begin. Later dit jaar kunnen mensen foto's uit elkaars album halen en in hun eigen album zetten. Ook wordt het mogelijk om een fotoalbum mobiel te bekijken of op community sites als Facebook en Myspace te plaatsen. Zelf vind ik de mogelijkheid om met groepen aan één fotoalbum te werken één van de leukere toepassingen. Duikliefhebbers die al hun foto's in een alomvattend album kunnen plaatsen of fans die samen aan het ultieme Gerard Joling-album werken".