Nieuwe bundel: Kanteling, 13x over leven


MIDDELBURG, 20080731 -- De bundel "KANTELING, 13 x OVER LEVEN' is verschenen. Deze bestaat uit 13 gedichten en beelden over leven, loslaten en toch weer leven.

KANTELING, 13 x OVER LEVEN
De bundel is ontstaan vanuit de gedachte dat loslaten deel van ieders leven is. Het is bedoeld om bij verliessituaties stil te staan; als steun in de rug om vanuit eigen kracht het leven (opnieuw) vorm te geven. Vanuit taal en kleur kunnen in deze bundel gevoelens herkend worden en wellicht troost bieden.
De gedichten zijn geschreven door Nicolle Poort. De schilderijen van Iris Vinke zijn ter illustratie gebruikt. In de werk- en praktijkervaring van deze auteurs komt het thema "loslaten is een deel van ieders leven" veelvuldig aan de orde.

Goed doel
10% van de opbrengst van de bundel gaat naar Be More. Dit is een stichting welke kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden steunt, zowel financieel als met vrijwilligers.

Bestellen
KANTELING, 13 x OVER LEVEN kost ¤ 12,90 (incl. verzendkosten) en is te bestellen via de websites www.nicollepoort.nl en www.water-gang.nl





Ingezonden persbericht