Politie Zeeland


---


W-1493-2008 Puzzel dood Ilonka Toth nog niet compleet

De recherche van politie Zeeland is tot op dit ogenblik bezig om gegevens te verzamelen over de toedracht van de dood van de 42-jarige Ilonka Toth uit Vlissingen. Ilonka werd op zondagmiddag 6 juli 2008 levenloos aangetroffen op de Noorderbegraafplaats aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen.

De recherche heeft de afgelopen weken veel informatie binnengekregen over wie Ilonka was. Toch zijn er nog enkele vragen waarop geen antwoord is gevonden. Bekend is dat Ilonka zaterdag 5 juli jl. in de omgeving van de Hercules Segherslaan en de Vincent van Goghlaan in Vlissingen is geweest. Om die reden is daar door de politie een tweede buurtonderzoek gedaan. Bij bewoners die niet thuis waren, is een brief in de bus gestopt.

De recherche wil graag in contact komen met mensen die meer weten over Ilonka, maar dit nog niet gemeld hebben. Dit geldt ook voor mensen die Ilonka hebben gezien samen met anderen. Mogelijk hebben hondenbezitters tijdens hun dagelijkse wandeling iets bijzonders gezien op of rondom de begraafplaats.

Naast bovengenoemde informatie is de politie ook op zoek naar enkele persoonlijke spullen van Ilonka, namelijk haar fiets, haar tas en haar paspoort.

Fiets:
Het gaat om een ouder model damesfiets:
Øð bruin frame
Øð verchroomd stuur
Øð zwarte handvaten
Øð ¬ bruin frame
¬ verchroomd stuur
¬ zwarte handvaten
¬ zwart zadel
¬ terugtraprem
¬ opvallend slot (dit is losgeraakt van de fiets en hangt, wanneer het niet gebruikt wordt, vermoedelijk onder het zadel)

Tas:
¬ zwart nylon materiaal
¬ formaat ± 40 bij 30 cm
¬ grijze biezen langs de naden
¬ overslagklep met in het midden een grijze bies en daaronder vermoedelijk een merknaam
¬ schouderriem


Hebt u informatie over Ilonka of over haar spullen, belt u dan naar nummer 0900-8844. Hierna wordt door de recherche zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Ook kunt u Misdaad Anoniem bellen op nummer 0800-7000.