Gemeente Helmond


Afsluiting Wethouder van Wellaan

Van medio augustus tot eind oktober wordt de Weth. van Wellaan afgesloten i.v.m. het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag.

Omdat deze straat een belangrijke functie heeft in de afwikkeling van het verkeer wordt het werk gefaseerd uitgevoerd om overlast en omleidingen zo veel mogelijk te beperken. Het weer kan de planning beïnvloeden, bij goed weer kan het werk sneller klaar zijn en bij slecht weer kan er vertraging optreden. De omleidingen variëren van fase tot fase en worden ter plaatse aangegeven. Bewoners en bedrijven van de Wethouder van Wellaan krijgen binnenkort een brief van de gemeente. Daarin staat informatie, die voor hen belangrijk is, zoals de bereikbaarheid van de panden en het telefoonnummer van een contactpersoon die men kan bellen voor verdere vragen.

Fase 1
Betreft het kruispunt Wethouder van Wellaan / Bakelsedijk. De werkzaamheden aan dit kruispunt worden uitgevoerd op zaterdag 16 en zondag 17 augustus.
Fase 2
Betreft het westelijk gedeelte (oneven huisnummers) van de Wethouder van Wellaan tussen het kruispunt Bakelsedijk en Azalealaan. De werkzaamheden aan dit weggedeelte worden uitgevoerd van maandag 18 augustus tot vrijdag 19 september.
Fase 3
Betreft de splitsing aan de oostzijde (even huisnummers) ter hoogte van de Kortenaerstraat. De werkzaamheden aan dit weggedeelte worden uitgevoerd van vrijdag 19 september tot vrijdag 3 oktober. Fase 4
Betreft het oostelijk gedeelte (even huisnummers) van de Wethouder van Wellaan tussen het kruispunt Bakelsedijk en de Kortenaerstraat. De werkzaamheden aan dit weggedeelte worden uitgevoerd van vrijdag 3 oktober tot donderdag 30 oktober.