Gemeente Voerendaal

\ 31/7/2008 - Kosteloos exposeren gemeentehuis Voerendaal.

Voerendaal een verrassende ontmoeting
De gemeente Voerendaal heeft onder haar inwoners veel kunstenaars. Mensen die zich bezig houden met schilderen, het maken van beelden, sieraden en nog veel meer.
Als gemeente Voerendaal zijn wij daar enorm trots op. En deze trots willen wij graag met onze inwoners en de gemeenschap delen. Wij nodigen inwoners van Voerendaal gaarne uit voor het houden van een expositie in ons gemeentehuis.

Ten behoeve van exposities wordt door de gemeente in het gemeentehuis ruimte beschikbaar gesteld. Het exposeren in het gemeentehuis is voor exposanten kosteloos. De werken worden door en voor rekening van de gemeente verzekerd.
De expositie mag minimaal 1 kalendermaand duren en is uitsluitend geopend tijdens kantoortijden. Indien en voor zover de kantoortijden wijzigen ontvangt u hiervan bericht.
In het algemeen wordt de expositie in overleg ingericht en afgebroken. Hiervoor dient u zelf zorg te dragen.

De gemeente draagt zorg voor persberichten in de dagbladen en huis-aan-huis bladen. Verder wordt in het magazin Voerendaal en op de website aandacht geschonken aan de expositie.
De gemeente draagt eveneens zorg voor vervaardiging van een folder die door bezoekers van de tentoonstelling kan worden meegenomen.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid Uw expositie officieel te openen. De dagen en tijdstippen waarop een opening kan plaatsvinden beperken zich tot maandag t/m donderdag in de avonduren (m.u.v. feestdagen en dagen waarop in het gemeentehuis andere activiteiten zijn gepland).

Voor meer informatie en voor het maken van afspraken m.b.t. het exposeren kunt u

terecht bij dhr. L. Hambeukers, telefoon 045-5753399 toestel 255 of email lhambe@voerendaal.nl.