AutoRai

SEAT introduceert aantrekkelijke Cordoba âLast Editionâ

(7/31/2008)
Twee maanden geleden debuteerde de nieuwe SEAT Ibiza in Nederland, als opvolger van de succesvolle versie die het de afgelopen jaren uitstekend heeft gedaan in ons land. Het zustermodel van het vorige type Ibiza, de ruime SEAT Cordoba sedan, blijft voorlopig onveranderd leverbaar in het modelprogramma. Om dat te benadrukken introduceert SEAT nu een zeer aantrekkelijke Last Edition-uitvoering van de Cordoba.

Met de introductie van de SEAT Cordoba Last Edition is er in ons land nog slechts één uitvoering van de Cordoba leverbaar. Maar gezien de omvangrijke uitrusting en het grote voordeel dat deze Cordoba Last Edition biedt, laat hij ook weinig meer te wensen over.

Sportieve details en luxe features
Uiterlijk is de Cordoba Last Edition direct te herkennen aan de in carrosseriekleur meegespoten spiegelhuizen en bumpers, mistlampen vóór, elektrisch bedienbare, verwarmde en inklapbare buitenspiegels en speciale 15 inch lichtmetalen 7-spaaks Antares-wielen. Daarnaast is de Last Edition in zes opvallende carrosseriekleuren te bestellen: Candywit, Emocionrood, Lunagrijs metallic, Adablauw metallic, Trackgrijs metallic en Magiczwart metallic.

In het interieur van de Cordoba Last Edition staan luxe en comfort centraal. Zo beschikt deze uitvoering bijvoorbeeld standaard over volautomatische airco (climatronic), sportstoelen met speciale bekleding, centrale portiervergrendeling met afstandbediening, cruise control en tal van andere aantrekkelijke features.

Onder de motorkap van de SEAT Cordoba Last Edition is er keuze uit de bekende 1.4 (85 pk) benzinemotor of de zuinige 1.4 TDI (80 pk) turbodiesel.

Voor al deze comfortabele en luxueuze extraâs berekent SEAT nauwelijks een meerprijs en dat betekent naast volop voordeel dat deze compleet uitgeruste SEAT Cordoba Last Edition als benzine-uitvoering leverbaar is voor ⬠14.895,-. De prijs van de Last Edition in combinatie met de
1.4 TDI bedraagt ⬠17.995,-.