Politie Noord- en Oost Gelderland

Kopstaart-botsing

Epe, 31-07-2008 o Een simpele kopstaart-botsing tussen twee voertuigen op de Soerelseweg in Epe leidde woensdag 30 juli tot een kopstaart-botsing waar uiteindelijk vijf voertuigen bij betrokken waren. Vier autos moesten worden afgesleept en twee bestuurders werden met nekklachten voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht.

Een 25-jarige man uit Doesburg kon rond 17.40 uur niet meer op tijd stoppen toen de bestelbus voor hem plotseling remde. Een aanrijding volgde. Terwijl de beide bestuurders bezig waren met de afhandeling van deze aanrijding stopte een andere auto achter hen. Deze auto wordt vervolgens te laat opgemerkt door een vrouw (leeftijd en woonplaats niet bekend) die met hoge snelheid achterop de auto rijdt die op zijn beurt de voorliggende voertuigen aantikt. Ook een auto die alle ontstane obstakels links probeerde te ontwijken wordt nog geraakt.

Alle autos, behalve de bestelbus moesten worden afgesleept. De bestuurders van de achterste twee voertuigen werden voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.