Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 28 juli 2008

IMCA MARINA, MONIQUE SMIT EN BEARFORCE1 OP DE BNN HOMO100-BOOT!

Het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 augustus staat bij BNN helemaal in het teken van de Homo100. Dj's Coen Swijnenberg en Sander Lantinga varen op 2 augustus met de BNN Homo100-boot mee tijdens de Gay Pride op de Amsterdamse grachten. De afgelopen weken hebben de radiomannen hun uiterste best gedaan om diverse artiesten en BN'ers te strikken om te komen optreden op de boot. En dat is ze gelukt: onder andere Bearforce1, Monique Smit en -zojuist bevestigd in de Coen & Sander Show- Imca Marina gaan zaterdag allemaal los op de BNN Homo100-boot!

Zaterdag doet BNN-presentator Eddy Zoëy in het radioprogramma 'ZoeyZo' live verslag van alle gebeurtenissen. Eddy laat zien dat hij gay minded is: Stylist Bastiaan van Schaik komt langs om hem en sidekick Tessel een outfit aan te meten die helemaal past bij de gayscène. Zo zijn ze er tenminste zeker van dat ze niet uit de toon vallen tijdens de Gay Pride. Verder komen de BN'ers die aanwezig zullen zijn op de BNN Homo100-boot - onder andere Miljuschka en Roeland Fernhout- langs en bekijkt Tessel vanuit een speedboot wat voor pracht en praal er allemaal meevaart tijdens de Gay Pride.

Zondag 3 augustus blijft BNN in de roze partysfeer met de Homo100, waarin de honderd ultieme homo- en lesbosongs voorbij komen. Stemmen voor deze lijst kan op www.homo100.nl. De Homo100 is tussen 09.00 en 18.00 uur te horen op Radio 3FM en wordt gepresenteerd door Edwin Diergaarde, Eddy Zoëy en Coen en Sander.

De Coen en Sander Show is maandag tot en met donderdag te beluisteren van 16.00 tot 19.00 uur op Radio 3FM en iedere vrijdag van 16.00 uur tot 18.00 uur. ZoeyZo is elke zaterdag en zondag tussen 12.00 en 15.00 uur te beluisteren op 3FM.



Ingezonden persbericht