Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SPEELLAND BEEKSE BERGEN IN VOLENDAMSE SFEREN OP ZONDAG 3 AUGUSTUS

Haringhappen, palingroken en genieten van Volendamse hits

Hilvarenbeek, woensdag 23 juli 2008 ­ Volendamse artiesten zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. De palingsound is populairder dan ooit. Op zondag 3 augustus organiseert Speelland Beekse Bergen daarom 'Mooi Volendam!', een dag die in het teken staat van haringhappen, palingroken en luisteren naar artiesten uit het bekende vissersdorp aan het IJsselmeer. Jan Keizer treedt op en ook de 3J's komen langs. Mochten bezoekers even genoeg hebben van paling, dan kunnen zij neerstrijken op het speelstrand met tientallen (water)attracties.

Volendam is hot. Op radio en televisie kan niemand heen om de hits en programma's uit het bekende Noord-Hollandse dorp. Op zondag 3 augustus verandert er daarom een klein stukje Hilvarenbeek in Volendam, want Speelland Beekse Bergen viert deze dag 'Mooi Volendam!'. Het speel- en strandpark ligt net als Volendam aan het water en deze dag zal het er naar verwachting bijna net zo druk worden. Met optredens van de 3J's en Jan Keizer en een aantal typisch Volendamse kinderactiviteiten kunnen bezoekers de hele dag genieten van de unieke sfeer.

De 3J's en Jan Keizer

De 3J's (Jaap, Jan en Jaap) zijn al sinds 2002 wereldberoemd in Volendam. Een aantal jaren later braken ze ook landelijk door. Hun eerste studioalbum 'Watermensen' met onder meer de hitsingle 'Kom', kwam gelijk hoog binnen in de Album Top 100. In 2008 ontvingen de 3J's een Zilveren Harp voor 'aanstormend talent'. Jan Keizer is sinds vorig jaar begonnen als solo-artiest, nadat hij 38 jaar voorman van BZN was. Iedereen kent hem als zanger van de BZN-hits 'Mon Amour' en 'The Banjoman'.

Open vanaf 10.00 uur

Speelland Beekse Bergen is zondag 3 augustus geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Bezoekers kunnen de gehele dag gebruikmaken van alle (water)attracties, de nieuwe kindergolfbaan en het strandbad. Meer informatie is te vinden op www.beeksebergen.nl.


---



Ingezonden persbericht