Ingezonden persbericht


Geachte heer/mevrouw,

Kasteel Limbricht presenteert op 3 augustus de Ballonvaart!

Op zondag 3 augustus gaan we de lucht in. Met 3 ballonnen wordt er vanaf het grasveld naast Kasteel Limbricht in een ballon gevlogen. We kunnen met 52 mensen vliegen en we hebben op dit moment nog 8 plaatsen over.

Programma:
De gast wordt tussen 16.30 en 16.45 uur verwacht , alwaar wij de gasten verwelkomen bij mooi weer op ons terras en anders in een van onze mooie zalen met het huis aperitief , dan zullen we vanaf 17.00 uur gaan genieten van een 2 gangen menu inclusief 2 glazen van onze lekkere huiswijn (wit/rood/rose) waar u van in de wolken zult zijn. We eindigen met een koffie voordat aan de reis kan worden begonnen.

Daarna gaat men pas echt de wolken in, want vanaf 18.30 uur gaan we de ballonnen klaarmaken voor vertrek , dit spektakel gaat ongeveer 1 tot 1,5 uur duren en dit is een hele leuke ervaring, want we hebben natuurlijk wat sterke armen nodig om de mand voorlopig even op de grond te houden.

Om ongeveer 20.00 uur gaat het dan echt gebeuren en niemand weet waar de reis naar toe gaat, want we varen gewoon met de wind mee en gaan we tussen de 60 en 90 minuten genieten van het overweldigende uitzicht, de stilte en het verhaal van de professionele piloot.

Nadat de ballon is geland wordt men met een busje terug gebracht naar het Kasteel, waar iedereen een echt diploma krijget en uiteraard een glas Italiaanse Prosect om de luchtdoop te vieren.

Dit hele spektakel zal ongeveer duren van 16.30 uur tot 22.30 uur, daarna bent men uiteraard nog van harte welkom is om met de medepassagiers na te praten over deze spannende dag. De landing kan bij wat veel wind wat ruig zijn, maar bij mooi weer (waar wij natuurlijk op hopen) is het een rustige zachte landing

Vereisten:
De minimum leeftijd is er niet , wel een minimum lengte van 1.30 meter, anders kan men niets zien. De gezondheid moet goed zijn.

Voorbehoud is natuurlijk, dat er absoluut geen onweer in de lucht mag zijn en dat de wind niet vreselijk sterk mag zijn, Mocht dit het geval zijn, dat zoeken we een alternatieve datum of data en mocht men op die data verhinderd zijn, dan krijgt men van ons een tegoed bon en zoeken we gezamenlijk naar een datum.

Kijk voor verdere informatie op www.kasteellimbricht.nl

Met vriendelijke groet,

Marjolein Dammann
à Propos Produkties BV
Allee 1
6141 AV Limbricht
Tel. 046-4520704
Fax 046-4861162
www.aproposprodukties.nl marjolein@aproposprodukties.nl