Ingezonden persbericht


Persbericht Camping Rotterdam

Kom op 3 augustus met je Oldtimer naar Camping Rotterdam!

Het wordt alweer de 6e editie van Camping Rotterdam. Dit jaar met een explosiever programma dan ooit! Van 31 juli t/m 3 augustus valt er op het Noordereiland veel te beleven met een breed scala aan programma onderdelen. Er gaat veel gebeuren op het gebied van de Liefde. Op zondag 3 augustus is de 1e editie van 'Oldtimerdating'. Camping Rotterdam staat deze dag in het teken van de oldtimer . Voor iedereen met een passie voor oldtimers. Vind je mach en rijdt dan mee met de speurtocht langs de mooiste en intiemste plekjes van Rotterdam. Tijdens alle dagen van Camping Rotterdam kun je meedoen aan de 'Flirtspeurtocht' of het beroemde en beruchte 'Speeddaten'.

Oldtimerdating:
Op zondag 3 augustus staat Camping Rotterdam vanaf 13.00 uur in het teken van de Oldtimer. Op deze dag worden oldtimers en dating voor singles en couples gecombineerd. Na een korte kennismaking begint het daten. Elke 5 minuten klinkt de bel en kunnen de deelnemers bij een nieuwe date aanschuiven. Als alle matches gemaakt zijn, begint het echte werk. Samen een romantische speurtocht rijden door Rotterdam. Ook couples met een oldtimer zijn van harte welkom.

Flirtspeurtocht:
Flirten is zonder twijfel de leukste sociale vaardigheid. Het brengt levendigheid, vrolijkheid, aandacht en plezier! Onze flirtcoach neemt je mee op een spannende speurtocht en onthult tips en trucs voor succesvol flirten.

Heb je nog niet geboekt? Ga naar www.campingrotterdam.nl en boek die plek! Wees snel, want bijna alle plekken zijn verhuurd. Slaap je toch liever in je eigen bed je roes uit? Dan mag je het terrein gratis bezoeken en toch genieten van alle pracht en praal.

Camping Rotterdam maakt onderdeel uit van De Rotterdamse Zomerfestivals. Van mei t/m september, elk weekend wat te doen in de stad en vaak nog gratis ook.


---



Ingezonden persbericht