Politie Brabant-Noord

Horecadiensten

Regio, 03-08-2008

De horeca-avonden van afgelopen weekend zijn rustig verlopen. De politie schreef divers bekeuringen uit voor wildplassen, niet bij zich hebben van ID-bewijs, beledigen en niet voldoen aan bevel of vordering. Buiten enkele duw en trekpartijen waren er geen bijzonderheden. Ook de kermissen in de regio verliepen verder rustig.Politie houdt man aan wegens mishandeling

's-Hertogenbosch - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 38-jarige man uit 's-Hertogenbosch aangehouden wegens mishandeling. De verdachte sloeg een 27-jarige man uit Herwijnen een aantal maal in het gezicht nadat deze zijn vriendin in een café had aangesproken. Het incident vond plaats op de Karrenstraat. Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling en de verdachte is ingesloten.

Oss - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag drie mannen uit Oss aangehouden wegens aantasting van de openbare orde. De drie Ossenaren met de leeftijd van 25, 26 en 30 jaar waren betrokken bij een vechtpartij op de Eikenboomgaard. Een 27-jarige Ossenaar liep hierbij diverse verwondingen op aan het gezicht. De politie wist de vechtpartij snel te stoppen en heeft drie verdachten meegenomen voor verhoor. Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling en de politie onderzoekt de zaak.