Politie Zeeland


---


O-1518-2008 Aanhouding na overlast, Goes
De politie heeft zaterdagavond in een zijn woning een 29-jarige man aangehouden.
Omstreeks 22.30 uur was de melding binnen gekomen dat een man volledig door het lint ging in een woning aan de Stoofstraat. Op straat voor de woning lagen diverse spullen. Omstanders vertelden dat die door de man uit het raam waren gegooid. De 29-jarige man werd ter plaatse door de politie aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Waarom de man door het lint ging is niet duidelijk.

Z-1519-2008 Aanhoudingen, Terneuzen
In de Nieuwstraat zijn zondag rond 00.45 uur een 20-jarige vrouw uit Sas van Gent en een 32- jarige Terneuzenaar aangehouden.
Beiden waren kort daarvoor uit een horecagelegenheid gezet vanwege hun gedrag. Nadat de man en vrouw buiten waren, uitte de man zijn ongenoegen en gaf de portier een vuistslag. De 32-jarige man werd ter plaatse door agenten aangehouden. Omdat zijn 20-jarige vriendin tegen de benen van een van de agenten schopte, werd ook zij aangehouden. Beiden zijn overgebracht naar het politiebureau in Terneuzen voor verhoor.

Z-1520-2008 Politie vordert rijbewijs in, Clinge
De politie heeft zondagmiddag het rijbewijs ingevorderd van een 46-jarige automobilist uit het Belgische Edegem.
Omstreeks 14.30 uur reed hij de rotonde Clingeweg/Gravenstraat/Kijkuitstraat op en wilde rechtsaf slaan richting de grens. Hij reed op de rotonde echter te ver door, het verhoogde middengedeelte op, waarna hij bij het rechtsaf slaan tegen een vangrail botste. Hij bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden. Op het politiebureau bleek uit de ademanalyse dat hij ruim 4,5 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken. Zijn rijbewijs moest hij inleveren. Bij het ongeval raakte zijn auto beschadigd aan de linkerzijde.

O-1521-2008 Gewonde bij eenzijdig ongeval, Wissenkerke
Bij een eenzijdig ongeval op de Oost Westweg is zondagavond rond 18.40 uur een 60-jarige vrouw uit de gemeente Veere gewond geraakt. Ze is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.
Door nog onbekende oorzaak belandde de vrouw met haar bestelbusje in de middenberm. Bij het terugsturen naar de weg verloor zij de macht over het stuur waarna ze via de verhoogde middengeleider op de linker rijstrook belandde. Het bestelbusje draaide om zijn as waarna deze gedeeltelijk in de berm tot stilstand kwam. De auto raakte bij het ongeval totaal vernield.