Stadsdeel Amsterdam-Noord

Alleen in Noord: schaatsen in de zomer

Schaatsen in de zomer? Misschien moet je er niet aan denken, maar het kan echt! Van 4 tot en met 8 augustus 2008 kun je schaatsen in sporthal Elzenhagen.

Ook tal van andere sportieve activiteiten in Noord

Sportbuurtwerk legt een speciale schaatsbaan neer en zorgt voor schaatsen. Als je even genoeg hebt van het schaatsen dan kun je meedoen aan tal van andere leuke sport- en spelactiviteiten in de sporthal. Tussen 12.00 en 18.00 uur is de hal open. Ook in de week van 28 juli tot en met 1 augustus 2008 kun je je in sporthal de Weeren helemaal uitleven tijdens een extra programma Van 12.00 tot 17.00 uur staat de hal bol van leuke sport- en spelactiviteiten.

Meedoen is in beide weken gratis.

Buitensport

Wil je toch liever buiten aan de gang? Ook dat kan! Sportbuurtwerk organiseert ook allerlei leuke sportieve buiten-activiteiten in de zomervakantie. Schrijf je wel snel in, want vol is vol.

Van 28 juli tot 8 augustus 2008 kun je kennismaken met diverse sporten. Als je je aanmeldt, krijg je vijf ochtenden of middagen training in de door jou gekozen sport. Kinderen van 8 tot 15 jaar kunnen zich opgeven voor American Football, hockey of tennis. Voor kinderen vanaf 10 jaar is er ook klimmen, zeilen en survival. Voor de groep 6 tot 12 jaar is er de voetbalschool. Atletiek en skaten is er voor alle kinderen van 6 tot 15 jaar. Wacht niet te lang met inschrijven, want het aantal plaatsen is beperkt.

Meedoen aan een vakantieschool kost EUR 17,00 voor een hele week. Als je een Stadspas hebt, kost het de helft. Bel voor meer informatie naar Sportbuurtwerk, telefoon 020 6363 867. Aanmelden kan alleen aan het loket: Sneeuwbalweg 5, in het Floraparkbad. Bij aanmelding dien je direct te betalen.