Ingezonden persbericht


Radio Veronica zendt de Veronica Top 1000 Allertijden, editie 2007, nog één keer uit

Naarden, 1 augustus 2008 | Radio Veronica zendt de 'Veronica Top 1000 Allertijden', editie 2007, nog één keer uit. Van maandagochtend 4 augustus tot en met zaterdagmiddag 9 augustus zijn de 1000 beste platen ooit gemaakt in de juiste volgorde te horen.

De 'Veronica Top 1000 Allertijden', die door muziekliefhebbers ook wel 'de lijst der lijsten' wordt genoemd, is samengesteld door de luisteraars van Radio Veronica. Deze lijst, met de track 'One' van de Ierse band U2 op nummer 1, werd vorig jaar december door miljoenen Nederlanders beluisterd. Johan van Slooten, eindredacteur 'Veronica Top 1000 Allertijden': "De muziekwereld verandert razendsnel, zodat het maar goed is dat de 'Veronica Top 1000 Allertijden' al vijf jaar een vaste waarde is. Met muziek die nauwelijks onderhevig is aan hypes, trends en rages. Platen die hun eeuwigheidswaarde elk jaar weer opnieuw bewijzen in de 'Veronica Top 1000 Allertijden'. Maar niet alleen de vertrouwde popklassiekers staan er in, ook platen die nog maar relatief jong zijn en die aan een echte opmars bezig zijn. 'Rood' van Marco Borsato, bijvoorbeeld, dat nu al bij de bovenste vijftig staat, of 'Clocks' van Coldplay dat niet onderdoet voor een 80's- of 90's-klassieker. En het is natuurlijk bijzonder om te zien dat 'One' van U2 de overheersing van 'Stairway To Heaven', 'November Rain' en 'Bohemian Rhapsody' heeft doorbroken met een verrassende nummer 1-plek!".

Veronica Top 1000 Allertijden, editie 2007
Van maandag 4 augustus om 09.00 uur tot en met zaterdag 9 augustus om 19.00 uur. De 'lijst der lijsten' is na te lezen en te downloaden op radioveronica.nl.

Radio Veronica
Radio Veronica is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Ben Liebrand, Erwin Peters, DJ Silverius, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra-satelliet, internet en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.