Muziekvideo's op Hyves via Musiqlub

04/08/2008 09:00

Musiqlub & Hyves

Hyves en Musiqlub lanceren muziekvideokanaal

Nederlands grootste website Hyves gaat samenwerken met Musiqlub.nl, hét muziekkanaal op internet waar je van nagenoeg alle bekende nationale en internationale artiesten gratis muziekvideo's kunt bekijken. Muziek is al zeer populair op Hyves, middels deze samenwerking krijgen Hyvers nog meer mogelijkheden om hun profiel te verrijken en muziek te delen.

www.hyves.nl/muziek/musiqlub

Hyves en Musiqlub: alles in één

Door het aanbod van meer dan 15.000 muziekvideo's in hoge kwaliteit binnen Hyves beschikbaar te maken is het vinden en delen van nieuwe muziek weer een stuk eenvoudiger en leuker geworden. De content van Musiqlub wordt dagelijks uitgebreid met bekende originele clips, zowel de meest recente als vele klassiekers.

GebruiksVRIENDelijk

Het aanbod van Musiqlub via vriendensite Hyves gaat verder dan alleen het vertonen van een clip. Zo is het ook mogelijk om je eigen playlist samen te stellen en die te delen met je vrienden, en zullen Hyvers binnenkort 'muzieksuggesties' krijgen op basis van hun kijkgedrag en dat van hun vrienden. Door het aanbod kunnen ook de vele artiesten die nu al op Hyves actief zijn makkelijk hun clips aanbieden of zelf ook een eigen playlist maken.

Naast de mogelijkheden van Hyves, voegt Musiqlub een grotere interactie toe aan Nederlands drukstbezochte site. Immers muziek brengt mensen in vervoering. Niet alleen de gebruiker zal de nieuwe service omarmen, ook adverteerders zullen in de toekomst gebruik kunnen maken van deze nieuwe samenwerking.