Omzet Sylis groeit flink in de Benelux

Rotterdam, 4 augustus 2008 Sylis Group, system integrator en detacheerder, maakt de cijfers bekend van het tweede kwartaal van 2008.

De omzet kwam in het tweede kwartaal van 2008 uit op 35,9 miljoen euro, een omzetstijging van 2,3 % in vergelijking met het tweede kwartaal van 2007. Dit is in lijn der verwachting ondanks het minder gunstige economische klimaat. In de Benelux steeg de omzet in het tweede kwartaal met 10% naar 12,7 miljoen euro; dit is een omzetgroei van 2,9 % vergeleken met het eerste kwartaal.

Ten opzichte van het eerste kwartaal van dit jaar zijn de marges op projecten gestegen, en zijn de overheadkosten stabiel. Daarom wordt een vergelijkbaar EBIT-resultaat verwacht als in het eerste halfjaar van 2007. Dit valt iets hoger uit ten opzichte van het huidige bedrijfsplan waarin een stijging van de nettowinst van 3 procent wordt verwacht in vergelijking met het eerste halfjaar van 2007.

Bezettingsgraad

De bezettingsgraad van de Interim ICT professionals steeg met 0,1 procent in vergelijking met het tweede kwartaal van 2007 en 0,7 procent ten opzichte van het eerste kwartaal van 2008. De hoeveelheid gedetacheerd technisch personeel daalde licht in vergelijking met het tweede kwartaal van 2007 en het eerste kwartaal van 2008.

Klik hier voor het volledige Franstalige bericht.

Over Sylis

Sylis Nederland BV is onderdeel van het Franse Sylis SA, sinds 1984 ICT-dienstverlener in West-Europa. Met 2000 specialisten in Europa, waarvan 300 in Nederland, levert Sylis een breed pakket aan ICT-diensten. Diensten gericht op het evalueren, plannen, bouwen, implementeren en beheren van Microsoft, Citrix, VMware en Datastorage omgevingen, van efficiënte infrastructuur tot gegarandeerde applicatie- en databeschikbaarheid. Kwaliteit is gewaarborgd door het Sylis Solutions Framework en de Gold partner status bij Microsoft, Citrix, VMware, CommVault, NetApp, HDS en Sun Microsystems.

Meer informatie vindt u op: www.sylis.nl

.