Ingezonden persbericht


Maastricht, 4 augustus 2008

Kamer van Koophandel in Maastricht ontruimd.

Maastricht - Wateroverlast heeft de Kamer van Koophandel uit haar gebouw in Maastricht verdreven. In de kelder van het gebouw aan de Pierre de Coubertinweg 5, staat 40 cm water en de it-systemen zijn uitgevallen. Het gebouw wordt momenteel ontruimd. Brandweer, gemeente en kvk doen er alle aan om de kelder spoedig mogelijk droog te krijgen. Wij gaan er van uit dat morgen de kamer te Maastricht weer voor alle diensten bereikbaar is.

Het uitvallen van de it-systemen heeft ook gevolgen voor de systemen in de vestiging in Roermond, Godsweerdersingel 93. Hierdoor is de dienstverlening in dit kantoor ook beperkt.

De dienstverlening wordt geheel overgenomen door het kantoor van de Kamer van Koophandel Limburg in Venlo, Noorderpoort 21. Telefonisch blijft de kamer bereikbaar onder nummer 088 9876 200.

Kamer van Koophandel
De Kamer van Koophandel registreert in het handelsregister elke onderneming en rechtspersoon die zich in Nederland vestigt, op dit moment ruim 1,7 miljoen. Het handelsregister zorgt hiermee voor een actueel en transparant overzicht van het bedrijfsleven in Nederland. Daarnaast geeft de Kamer voorlichting aan beginnende ondernemers, informeert ze bestaande bedrijven en stimuleert zij de economie met het initiëren en coördineren van (regionale) projecten. Op deze wijze stimuleert de Kamer van Koophandel succesvol ondernemerschap in Nederland.

Noot voor Pers
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Kamer van Koophandel Limburg, Dick Thesingh,manager Marketing, PR en Productontwikkeling, telefoon 06-21288633

----------
Lia van de Vondervoort
Medewerker communicatie
T +31 88 9876 358
F + 31 88 9876 201
E lvondervoort@limburg.kvk.nl Kamer van Koophandel Limburg
Noorderpoort 21, bedrijfsterreinnr. 1556
Postbus 1910
5900 BX Venlo
www.kvk.nl