KPN NV

KPN Nieuws

Nsecure kiest KPN voor werkplek- en netwerkbeheer

Datum

4 augustus 2008

Nummer

063

Beveiligingsbedrijf Nsecure uit Barendrecht heeft zijn werkplek- en netwerkbeheer uitbesteed aan KPN. In het nieuwe pand van Nsecure heeft KPN daarvoor One als bedrijfsnetwerk geïnstalleerd. Met behulp van Werkplek Online, een van de ICT-oplossingen van KPN, hebben alle 65 medewerkers van Nsecure op iedere werklocatie en onderweg direct toegang tot hun eigen werkplek en ICT-toepassingen. Hiermee kan Nsecure betrouwbare informatie op afstand veilig uitwisselen. Het contract heeft een looptijd van 6 jaar.

Met Werkplek Online worden alle bedrijfsgegevens van Nsecure opgeslagen in het zwaarbeveiligde CyberCenter van KPN in Aalsmeer. Daardoor is een veilige toegang tot de vertrouwelijke gegevens gegarandeerd. Openheid is tegenwoordig het sleutelwoord in de beveiliging. We willen wel de grenzen maar niet de slagbomen , aldus Hans van Driel, managing director bij Nsecure. De flexibiliteit en productiviteit van onze medewerkers worden nu verhoogd doordat zij overal direct en veilig de beschikking over hun werkplek en ICT-toepassingen hebben met Werkplek Online. Ook geeft dit ons de mogelijkheid om onze dienstverlening richting onze eigen klanten uit te breiden. Door de unieke combinatie van ons bedrijfsnetwerk en Werkplek Online kunnen wij op afstand ook hun systemen veilig beheren en onderhouden.

Naast werkplekbeheer gaat Nsecure in het nieuwe pand ook voor telefonie gebruikmaken van One van KPN, vertelt Angelo Bul, directeur KPN Sales Relatieverkoop. Medewerkers kunnen via dit netwerk eenvoudiger gesprekken doorschakelen en ook sneller zware beeld- en videobestanden versturen. Daarnaast nemen wij Nsecure het gehele netwerkbeheer uit handen. Dit onder meer door het automatisch doorvoeren van de updates voor de softwareprogramma s van de medewerkers.

Managed ICT-dienstverlening

Werkplek Online maakt deel uit van de ICT-oplossingen van KPN. De ondernemer neemt een abonnement op een of meerdere applicaties en heeft verder geen omkijken naar aanschaf en installatie van software, onderhoud, nieuwe versies, updates en back-ups en betaalt hiervoor een vast bedrag per maand per werkplek. KPN breidt zijn ICT-diensten continu uit. Hiermee komt KPN tegemoet aan de behoefte van veel ondernemers om bij één leverancier terecht te kunnen voor zowel telecom- als IT-oplossingen. Meer informatie is te vinden op kpn.com, trefwoord Werkplek Online .



KPN NV