Ingezonden persbericht


Nederweert, 4 augustus 2008

Ruim 10.000 bezoekers op Nederweert Live Open Air 2008 Goed weer, een geweldige stemming en top optredens

Goed weer, een geweldige stemming en top optredens. Dat is in het kort de samenvatting voor een drukbezochte 4e editie van Nederweert Live Open Air (NLOA) 2008. Met ruim 10.000 bezoekers op vrijdag 1 en zaterdag 2 augustus blikt de organisatie terug op een geweldig festival.

Het zwoele zomerweer, maar vooral ook publiekstrekkers Leaf en Voicst, zorgden ervoor dat op vrijdagavond het publiek het Raadhuisplein in Nederweert al vroeg wist te vinden. De bands stelden de menigte niet teleur en zorgden voor spetterende optredens. Maar het kan nog beter, dat bleek op de tweede festivaldag. Het weer was weliswaar wisselvallig, maar de weergoden bleken ons uiteindelijk gunstig gezind. Dit, in combinatie met geweldige namen op het podium, zorgden voor topdrukte. Tegen de tijd dat publiekslieveling Alain Clark het podium betrad, stond het Raadhuisplein afgeladen vol.

Geweldige stemming
De geweldige stemming op beide festivaldagen is kenmerkend voor NLOA. Ruim 10.000 bezoekers die met elkaar genieten van gezelligheid, het weer en muziek. De organisatie kijkt terug op een prachtig evenement. Bands, sponsors, vrijwilligers, omwonenden en uiteraard de bezoekers: bedankt!

Het programma van Nederweert Live Open Air 2008 bestond uit: Alain Clark, Leaf, Voicst, Bagga Bownz, GEM, Drive Like Maria, Voodoo Boogie, Black Bottle Riot. Info: www.nederweertliveopenair.nl