Pharming Group N.V

Pharming In Amsterdam Midkap Index Op NYSE Euronext



Leiden, 4 augustus 2008. Biotechbedrijf Pharming Group NV ("Pharming") (NYSE Euronext: PHARM) maakte vandaag bekend dat haar opname in de Amsterdam Midkap Index (AMX-index) is bevestigd door NYSE Euronext.

De AMX-index is samengesteld uit de top 25 actief verhandelde mid caps op NYSE Euronext Amsterdam, direct na de top 25 large cap bedrijven. De bedrijven in AMX zijn geselecteerd voor de index op basis van de omzet van aandelen in euros in de afgelopen 12 maanden (juli 2007 - juni 2008). De opname van Pharming zal per 2 september 2008 effectief zijn.

Meer informatie over de Amsterdam Midkap Index en dagelijkse informatie over de indices is verkrijgbaar op http://www.nyse.com.

Over Pharming Group NV
Pharming Group NV richt zich op de ontwikkeling van innovatieve producten voor de behandeling van genetische ziekten en ouderdomsziekten. Daarnaast ontwikkelt Pharming ook medische en speciale producten voor chirurgische indicaties en tussenproducten voor diverse toepassingen. Pharming heeft twee producten in een vergevorderd stadium van ontwikkeling - Rhucin® (recombinant humaan C1 remmer) voor erfelijk angio-oedeem en humaan lactoferrine voor voedingstoepassing. De geavanceerde technologieën van de onderneming omvatten innovatieve platforms voor de productie van therapeutische eiwitten en technologie en processen voor de zuivering en formulering van deze producten. Daarnaast heeft Pharming toegang tot technologieplatforms op het gebied van weefselherstel via haar samenwerking met NovaThera en op het gebied van DNA-schade en herstel via DNage. Meer informatie is verkrijgbaar op de Pharming website: http://www.pharming.com en http://www.dnage.nl.

Dit persbericht bevat op de toekomst gerichte verklaringen. Door voorspelbare en niet voorspelbare risico's, onzekerheden en andere factoren kunnen de uiteindelijke resultaten of prestaties van de onderneming daarvan wezenlijk verschillen. Het persbericht verschijnt ook in het Engels. In geval van tegenstrijdigheden zal de Engelse versie prevaleren.

Voor nadere informatie:
Carina Hamaker, Investor Voice, T: 06 537 499 59 of T: 071 52 47 400 Rein Strijker, Pharming Group NV, T: 071 52 47 400