Hoogste Socha-Gelbmann rankings voor eDiscovery diensten van Autonomy


Autonomy benoemt tot top 5 aanbieder in negen categorieën van Socha-Gelbmann Electronic Discovery Survey Report

NIEUWEGEIN, 20080804 -- Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, is benoemd tot een top 5 aanbieder van electronic discovery in negen software en service categorieën van het Socha-Gelbmann Electronic Discovery Report 2008. Deze categorieën zijn onder andere behoud, verzameling, analyse, productie, presentatie van data en de ranking van advocatenkantoren. Autonomy dankt de benoeming aan haar ZANTAZ eDiscovery software en eDiscovery dienst. Dit is het vierde opeenvolgende jaar dat Autonomy in het rapport geclassificeerd wordt als top 5 service aanbieder.

"De afgelopen jaren is de focus op eDiscovery gestegen en is het voor organisaties belangrijker dan ooit een effectieve electronic discovery oplossing te selecteren die kan helpen bij het begrijpen van de context achter bedrijfsinformatie", zegt George Socha van Socha Consulting. "De hoogst genoteerde bedrijven in dit rapport blinken uit ten opzichte van een reeks aanbieders op het gebied van electronic data discovery diensten. Deze bedrijven hebben consequent een breed aanbod, ontvangen positieve beoordelingen van respondenten en genereren significante omzet met hun oplossingen voor electronic discovery."

Autonomy biedt end-to-end eDiscovery voor de meest complexe juridische regelgeving. De eDiscovery dienst wordt ondersteund door 6.000 servers in vijf datacenters. De geavanceerde technologie biedt datapreparatie, analyse voor Early Case Assessment (ECA), legal hold, volledige EDD processing en geavanceerde review en verwerking. Door elektronisch opgeslagen informatie (ESI) zoals e-mail, audio- of videomateriaal automatisch te verwerken, versterkt Autonomy legal hold policies. Hierdoor is eDiscovery, gebaseerd op de betekenis en relevantie van informatie voor procesvoering, mogelijk.

"De terabytes aan verschillende types ESI, diep weggestopt op desktops, in e-mail systemen en vele andere bronnen, zorgen voor een enorme uitdaging voor interne en externe juristen", aldus Victor Cohen, General Manager Autonomy Noord-Europa. "Om aan de juridische eisen te voldoen, verwerken de datacenters van Autonomy maandelijks meer dan een miljard documenten voor internationale advocatenkantoren en ondernemingen. De erkenning van deze gespecialiseerde datacenters en onze geautomatiseerde eDiscovery oplossingen is een bewijs van onze betrokkenheid om organisaties te helpen met pro-actief risicomanagement."

Meer informatie over het Socha-Gelbmann Electronic Discovery Survey Report 2008 is te vinden op www.sochaconsulting.com/2008survey.php.

Voor meer informatie over de ZANTAZ eDiscovery oplossingen van Autonomy zie www.zantaz.com/products/electronic-discovery/.





Ingezonden persbericht