AskNow introduceert 6 oplossingen voor behavioral targeting


TILBURG, 20080804 -- AskNow Solutions introduceert 6 nieuwe behavioral targeting-oplossingen. Iedere oplossing draagt bij aan een unieke ervaring van iedere websitebezoeker en daarmee het verbeteren van de online prestaties van organisaties.

De zes nieuwe behavioral targeting-oplossingen zijn:

1) Relevant Recommendations

De bezoeker krijgt op basis van zijn surfgedrag en/of dat van anderen de meest relevante producten of diensten aangeboden. Voor betere cross- en up-selling.

2) Related Content

Iedere bezoeker krijgt op basis van zijn profiel persoonlijke content op maat gepresenteerd zoals gerelateerde artikelen.

3) Personal Search

Geef de bezoeker gepersonaliseerde zoekresultaten op basis van zijn surfgedrag op de site. Hij vindt hierdoor sneller wat hij zoekt.

4) Customer Clicks

Bezoekers leggen bepaalde clickpaden af op je site. Op basis van de persoonlijke clickpadhistorie en/of die van anderen help je de bezoeker door de meest waarschijnlijke volgende stap te presenteren.

5) Smart Segmentations

Segmenteer je bezoekers en of klanten op basis van bijvoorbeeld customer life cycle, doelgroep of fase in het aankoopproces en bied ze de juiste content

6) Best Buys

AB- of multivariabele testen om je bezoekers de beste deal te bieden.

De 6 behavioral targeting-oplossingen vormen samen het On-Site Behavioral Targeting Platform, maar ze zijn ook los van elkaar te gebruiken. Rob Boeyink, directeur van AskNow Solutions: "Met deze 6 oplossingen spelen we in op de behoefte van organisaties om op specifieke punten zoals conversie om customer experience de online prestaties te verbeteren."


Proof of concept

AskNow Solutions biedt organisaties die één of meerdere behavioral target-oplossingen overwegen een proof of concept.

"Hierdoor zijn organisaties in staat om met een klein budget binnen drie maanden een business case te realiseren", aldus Boeyink. Bovendien vergt zo'n proof of concept nauwelijks inspanning van de ICT-afdeling en maakt het sitegedrag meteen inzichtelijk."



Over AskNow! Solutions

AskNow Solutions ontwikkelt en vermarkt software die websites slimmer en persoonlijker maken. Technologieën zoals kunstmatige intelligentie, taaltechnologie, semantiek en information retrieval zijn de bouwstenen voor onze On-Site Behavioral Targeting-oplossingen.

Organisaties zoals Interpolis, VGZ, Nuffic, Ymere, CZ Actief in Gezondheid, College Tarieven Gezondheidszorg (CTG), Trias en OOM Verzekeringen maken al gebruik van onze oplossingen.

Kijk voor meer informatie op www.asknow.nl