Gemeente Heusden


Heusden in uitzending KRO Memories 30 juli 2008 Heusden in uitzending KRO Memories

Vesting Heusden vormt het decor van de `Tour D'Amour' van KRO Memories die komende maandag wordt uitgezonden. In dit programma over oude geliefden ziet u bekende plekjes in de Vesting en komen inwoners aan het woord. Kijk 4 augustus om 20.30 uur naar Nederland 1.

Eind mei streek de filmploeg van KRO Memories, onder aanvoering van Anita Witzier, met een caravan neer op de Vismarkt. Verschillende dagen lang lieten zij personen uit de omgeving aan het woord over 'vervlogen, voortdurende en oneindige liefdes'. De KRO heeft de Vesting uitgekozen als decor voor deze aflevering vanwege de mooie, authentieke, uitstraling.

In de aflevering van 4 augustus staan drie verhaallijnen over geliefden centraal. Deze mensen komen niet uit Heusden, wel uit de regio. Tussen deze verhalen door komt Heusden echter uitgebreid in beeld en aan het woord. De gasten kwamen per boot aan in de haven. Astrologe Wilma Savelkouls verzorgde een reading en Anita Witzier ging de straat op om mensen in Heusden te ondervragen over de liefde. Misschien komt u wel in beeld!

KRO Memories is een programma over met name oude geliefden die elkaar opnieuw ontmoeten. Voorgaande afleveringen speelden zich altijd in het buitenland af. Ditmaal is gekozen voor de mooie plekjes in eigen land. En daarbij mocht Heusden niet ontbreken!
Geplaatst op: 30 juli 2008