Gemeente Gouda


Wegwerkzaamheden Bodegraafsestraatweg (30-7-2008)

Vanaf 4 t/m 26 augustus 2008 wordt gewerkt aan het noordelijk deel van de kruising Bodegraafsestraatweg/Burgemeester van Reenensingel. Bewoners van het noordelijke deel van de Bodegraafsestraatweg en het verkeer uit Reeuwijk dat naar Gouda wil, worden via de A12 omgeleid. Buslijn 178 blijft wel rijden. Het zuidelijk deel van de Bodegraafsestraatweg is vanaf 4 augustus weer open. De omleidingsroutes worden voor zowel automobilisten als fietsers met borden aangegeven.

Routes


- Vanaf de Bodegraafsestraatweg vanuit Gouda kan het verkeer alleen rechtsaf, de Goudse Houtsingel op. Door de rotonde bij de Molenmeesterslag volledig te nemen, kan het verkeer de Burgemeester van Reenensingel op.


- Vanaf de Goudse Houtsingel kan het verkeer alleen maar rechtdoor, de Burgemeester van Reenensingel op.


- Vanaf de Burgemeester van Reenensingel kan het verkeer rechtdoor of rechtsaf.

De kruising wordt t/m 31 augustus opgehoogd en er komen nieuwe verkeerslichten. Het werk wordt in de zomermaanden gedaan om de overlast te beperken.

Afsluiting kruising 28 - 31 augustus

Tijdens het aanbrengen van de laatste asfaltlaag tussen donderdagavond 28 augustus en zondag 31 augustus wordt de kruising compleet afgesloten. De afsluiting is noodzakelijk om de werkzaamheden goed en veilig te kunnen uitvoeren. De omleidingsroutes worden met borden aangegeven. Buslijn 178 rijdt niet van 25 tot en met 31 augustus.

Meer weten?

Kijk op www.gouda.nl/werkaandeweg of neem contact op met het Meldpunt Openbaar Gebied, tel (0182) 588 333.


---