Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Langbroekerweg aan de beurt

De werkzaamheden van de eerste fase van de reconstructie van het centrale kruispunt in Doorn zijn zo goed als afgerond. Tijdens de werkzaamheden van de afgelopen week stuitten de grondwerkers op ondergrondse kabels die niet exact op plaatsen bleken te liggen zoals aangegeven op de tekeningen van de verschillende kabel- en leidingbeheerders. Het komt vaker voor dat de ligging hiervan niet overeenkomt met wat op de tekeningen staat.
Ondanks deze kleine tegenslag beginnen de werkzaamheden van het volgende onderdeel evengoed zoals gepland op maandag 4 augustus. Tijdens deze fase wordt de Langbroekerweg onder handen genomen. Dit deel van de reconstructie duurt een week. Extra bebording In de wijk Schoonoord is extra bebording aangebracht om het verkeer beter te stroomlijnen. Veel verkeersdeelnemers zijn inmiddels gewend aan het ongemak van het rijden van een andere route dan ze doorgaans gewend zijn.

Kruispunt nog gedeeltelijk open
Ook tijdens de komende werkzaamheden is het kruispunt nog berijdbaar vanuit de richting Amersfoort naar Wijk
bij Duurstede, dus via de Amersfoortseweg naar de Langbroekerweg én vanuit de richting Driebergen-Rijsenburg
naar Leersum.

Openbaar vervoer
Informatie over de busdiensten en het gebruik van de regiotaxi kunt u vinden op onze eigen website www.gemeenteutrechtseheuvelrug.nl onder het kopje actueel/werk in uitvoering. Ook kunt u voor de busdiensten kijken op www.connexxion.nl onder actuele reisinfo

Laatst gewijzigd: 31 juli 2008