Gemeente Scheemda


Voorbereiding nieuwe gemeentegids Scheemda

NIEUWE EDITIE OFFICIËLE GEMEENTEGIDS SCHEEMDA

De gemeente Scheemda en uitgeverij Akse Media zijn inmiddels begonnen met de voorbereidingen voor de nieuwe gemeentegids Scheemda.

De gemeentegids bevat belangrijke informatie van de gemeente Scheemda , alle adressen van verenigingen, instellingen, organisaties en instanties die in en om Scheemda actief zijn, en wordt eind november gratis huis-aan-huis en bij bedrijven verspreid.

CONTROLE REDACTIONELE VERMELDINGEN

Vanaf deze week zullen de instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd worden om de juistheid van de gegevens te controleren.

Aan ieder die een e-mailadres in de vermelding heeft, wordt een automatische mailing verzonden met een unieke, persoonlijke inlogcode waarmee de eigen gegevens op elk gewenst moment via internet aangepast kunnen worden. Degenen zonder e-mailadres in de vermelding zullen de komende weken telefonisch of schriftelijk benaderd worden.

Wilt u zelf al wijzigingen doorgeven, of stond u nog niet in de gids en wilt u wel een vermelding in de nieuwe gemeentegids? Geef dit dan door aan de redactie van Akse Media, telefoon 0223-673010, e-mail: redactie@aksemedia.nl, onder vermelding van gemeentegids Scheemda.

ADVERTENTIEVERKOOP

De vertegenwoordiger van Akse Media, John Rozeboom, is al begonnen met de advertentiewerving onder ondernemers en instellingen

Hij kan u in een kort persoonlijk gesprek een aanbevelingsbrief van de gemeente tonen waaruit blijkt dat hij als enige advertenties mag werven voor de gemeentegids Scheemda en zal u de verschillende advertentiemogelijkheden voorleggen.

Adverteren kan in de gedrukte gemeentegids, maar ook in de digitale versie (www.scheemda.SmartMap.nl ). De digitale gemeentegids is gekoppeld aan de gemeentelijke website, ( www.scheemda.nl ) en biedt adverterende ondernemers een aantal voordelen:


-Uw bedrijf is gemakkelijk te vinden via uitgebreide zoekfuncties in de bedrijvenindex


-Er wordt direct een route naar uw bedrijf aangegeven


-Er kan direct worden doorgeklikt naar uw website, of


-Er kan direct een e-mail verstuurd worden naar uw adres


-Uw bedrijf is opgenomen in de bedrijvengids, die een afspiegeling vormt van de plaatselijke economische bedrijvigheid

Wilt u alvast informatie over adverteren in de gemeentegids? Stuur dan een mail naar info@aksemedia.nl, onder vermelding van gemeentegids Scheemda.