Ingezonden persbericht


Persbericht

Verdonck, Klooster & Associates kiest CRM systeem van Morningstar Systems

Meerssen, 4 augustus 2008 - Adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates (VKA) kiest weer voor Morningstar Systems, dit maal voor de implementatie van een relatiemanagementsysteem op basis van het InterAction CRM-platform. De keuze van VKA voor Morningstar Systems - onderdeel van de I.R.I.S. Group en specialist op het gebied van dossier-, kennis- en relatiemanagement - komt kort na het VIP Gala van februari dit jaar. Toen werd de Applicatie van het Jaar award wederom toegekend aan Morningstar voor de implementatie van een document management systeem bij VKA.

VKA zocht een nieuw systeem voor relatie- en opportunity management en Business Development. Het oude pakket benadrukte de relaties op persoonsniveau niet voldoende, terwijl InterAction daar juist extra aandacht aan besteedt. InterAction van Lexis Nexis Interface Software is een flexibel ontworpen CRM-platform dat de gehele organisatie op een snelle, efficiënte en kostenbesparende manier voorziet van Relationship Intelligence en wat volledig geïntegreerd is met Microsoft Outlook. Het is een organisatiebrede tool die de complexe relaties tussen mensen, bedrijven, connecties, ervaring en expertise onthult. "Na een behoorlijk inspannend selectietraject en een pilot, welke zeer goed uitpakte, viel de keus op Morningstar Systems," aldus Joost Beukers, directeur van Verdonck, Klooster & Associates. "Naast InterAction hebben we tevens gekeken naar andere pakketten gekeken, waaronder Microsoft CRM."

"Juist omdat we wegens het documentmanagement systeem al zaken deden, zijn we een gesprek met Morningstar aangegaan over de punten die binnen ons bedrijf nog verbeterd kunnen worden. Het meedenken en adviseren van Morningstar over de 'frustraties' van het huidige pakket sprak ons erg aan", stelt Beukers. "Samen hebben we gekeken hoe InterAction hieraan kon voldoen." Het systeem waar VKA tot voor kort mee werkte gaat uit van relaties tussen VKA en haar klanten - de diverse organisaties. "In een adviesorganisatie als VKA is echter niet zozeer die relatie belangrijk als wel de relatie met de mensen binnen die organisaties, namelijk de individuele consultants. Wij zijn echt op persoonsniveau gericht. De manier waarop InterAction is opgezet sluit helemaal aan bij onze manier van werken," meent Beukers.

Volgens Beukers verloopt de samenwerking tot nu toe prima. "Morningstar is een goed, gespecialiseerd bedrijf, waar men weet waar het om draait. Ze zijn ook zeer behulpzaam en geduldig geweest, zowel tijdens het voortraject als tijdens de implementatie." In september zal het project afgerond zijn.

Morningstar Systems - Kruisstraat 1 - 6231 LJ Meerssen - Tel: 043 408 6600 - Fax: 043 408 6609 - e-mail: info@morningstarsystems.nl, internet: www.morningstarsystems.nl

Over Morningstar Systems
Morningstar Systems, onderdeel van I.R.I.S. Group, is specialist op het gebied van Context Management en Enterprise Content Management. Morningstar is gericht op het verbeteren van informatie-intensieve processen binnen en tussen bedrijven. Centraal daarbij staat de samenhang tussen gestructureerde gegevensbronnen (databases, applicaties) en ongestructureerde gegevensbronnen (e-mail, tekstdocumenten, presentaties enzovoort). Morningstar ontwikkelde een aantal implementatiemethoden en technieken die hebben geleid tot een nieuwe expertise aangeduid als 'Context Management'. Ter ondersteuning daarvan levert het bedrijf als gecertificeerd wederverkoper een aantal hoogwaardige toepassingen op het gebied van portalbouw, documentbeheer, klantbeheer, alsmede records-, workflow- en kennismanagement. Morningstar Systems is een vooraanstaand leverancier voor de advocatuur en heeft verder klanten in de sectoren petrochemie, farmachemie en financiële dienstverlening. Morningstar Systems is opgericht in 1996 en heeft vestigingen in Meerssen (hoofdkantoor), Amstelveen, Londen (UK) en sinds kort in Oslo. Morningstar Systems is winnaar van de VIP Applicatie van het Jaar Award 2004, 2005 en 2007. Meer informatie: www.morningstarsystems.nl


---

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Marleen Lassche - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 366 3034, e-mail: marleen@influx-pr.com