Politie Noord- en Oost Gelderland

Rijden onder invloed

Hengelo (Gld), 04-08-2008 o De politie heeft in de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 augustus in Hengelo (Gld) twee personen aangehouden voor het rijden onder invloed.

Op de Varsselseweg in Hengelo (Gld) werd een 32- jarige inwoner van Hengelo (Gld) aangehouden. De man viel op omdat hij op zijn snorfiets slingerend over de Varsselseweg reed. De politie hield hem rond 00.30 uur staande. Hij bleek teveel te hebben gedronken. Hierop werd hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar gaf de ademanalyse 1.0 promille aan. De man kreeg een rijverbod van vier uren en tegen de politie maakt proces-verbaal op.

Een 44-jarige Poolse man werd omstreeks 01.45 uur op de Elderinkweg in Hengelo (Gld) staande gehouden voor een alcoholcontrole. Hij bleek onder invloed een personenauto te besturen en ook hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar blies hij 1,3 promille. Het rijbewijs van de man is ingevorderd, hij kreeg een rijverbod van zes uren en de politie maakt proces-verbaal op.