Persbericht

Overtoom harmoniseert ICT-infrastructuur met AXIANS Management System ~ beheertool geeft inzicht in configuratie en prestaties van het netwerk ~

Utrecht, 4 augustus 2008 - Overtoom Nederland kiest voor de beheertool AXIANS Management System (AMS) van netwerkspecialist AXIANS. Hiermee krijgt de marktleider op de zakelijke postordermarkt voor kantoor- en magazijninrichting meer eenheid in zijn ICT-infrastructuur. Overtoom heeft in AXIANS een partner gevonden waarmee proactief systeem- en netwerkbeheer gerealiseerd wordt.

Met AMS verbetert Overtoom de inzichtelijkheid van zijn netwerk. De oplossing brengt de configuratie en prestaties van de infrastructuur helder in beeld en heeft duidelijke rapportage- en analysemogelijkheden. AMS beschermt het netwerk 24 uur per dag doordat zowel intern als extern gemonitord wordt. Daarnaast kiest Overtoom voor de Select Services van AXIANS. In combinatie met de AMS beheertool biedt dit onder andere een calamiteitenservice, waarbij een netwerkexpert direct on-site assistentie kan leveren als een probleem niet op afstand te verhelpen is.

"Met AMS worden we bij mogelijke problemen direct gewaarschuwd en kunnen we voortijdig reageren. Hierdoor komen de systemen niet stil te liggen en kunnen de eindgebruikers altijd door blijven werken. Het vertrouwen in ICT is organisatiebreed toegenomen door dit proactieve beheer", aldus Joost Manasse, area ICT manager bij Overtoom International Nederland. "We zijn ook erg tevreden over de kritische opstelling van AXIANS. Door de goede samenwerking en aanwezige kennis die zij met ons delen, zijn de resultaten boven onze verwachtingen uitgestegen."

"Overtoom kan de volledige aandacht houden bij zijn kernactiviteiten door inzicht, overzicht en controle van het netwerk", aldus Rob Wennekendonk, managing director bij AXIANS. "We zijn blij dat we Overtoom op dit gebied kunnen ondersteunen. Business continuity is erg belangrijk voor Overtoom. De zaken kunnen nu te allen tijde doorgaan."

(279 woorden)