Politie Twente

Dieven aangehouden

Enschede

Aan de Lipperkerkstraat in Enschede zijn op zaterdag 2 augustus twee mannen aangehouden op verdenking van diefstal.

Twee mannen uit Enschede zijn op zaterdag 2 augustus omstreeks 20.00 uur aan de Lipperkerkstraat in Enschede op verdenking van diefstal van schuttingdelen aangehouden. De schuttingdelen waren even hiervoor weggenomen van een bedrijventerrein aan het Schuttersveld. De mannen, afkomstig uit Enschede, zijn 47 en 40 jaar oud. De mannen zijn meegenomen naar het politiebureau, waar zij in verzekering zijn gesteld. (08-097423)

Inbraak op klaarlichte dag, politie zoekt getuigen

Rijssen

De politie zoekt getuigen die mogelijk zondagmiddag 3 augustus iets hebben gezien dat te maken kan hebben met een inbraak in een bedrijf op klaarlichte dag aan de Ozonstraat in Rijssen.

Zondagmiddag 3 augustus om ongeveer 16.30 uur kwam er een melding bij de politie dat er zojuist een inbraak had plaatsgevonden in een bedrijf aan de Ozonstraat in Rijssen. De inbrekers hadden in korte tijd grote ravage aangericht en zijn er met een aantal computers en een onbekend geldbedrag er vandoor gegaan.

Wellicht zijn er mensen die het e.e.a. van de inbraak in een bedrijfspand een de Ozonstraat in Rijssen hebben gezien. Zij worden verzocht contact op te nemen met de afdeling Rijssen van de politie Twente. Deze is te bereiken via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. (08-097731)


---- --