Provincie Noord-Holland

Survival op sneakers

4-8-2008

Ben jij beter bekend met hangplekken, smog en toeterend verkeer dan met helmgras, boslucht en edelherten? Ben jij tussen de 17 en 19 jaar? En ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur in de natuur van Noord-Holland? Geef je dan op voor Op Safari in Noord-Holland!

Op Safari in Noord-Holland is een realityprogramma op tv waarin 10 jongeren 8 dagen moeten zien te overleven in de Noord-Hollandse natuur: een gevarieerd landschap van grote bos- , natuur - en recreatiegebieden met meren, stellingforten , veenpolders, stranden, heides, duinen en wilde dieren. Deelnemers moeten onderweg samenwerken om te overleven. Ook tactiek is van belang om niet te worden weggestemd, want dat gebeurt aan het eind van iedere dag. Uiteindelijk blijft er 1 deelnemer over. Dat is de winnaar van Op Safari in Noord-Holland. Uiteraard gaat deze survivalspecialist naar huis met een prijs.

Kun jij de natuur van Noord-Holland aan? Geef je dan nu op voor Op Safari in Noord-Holland en stuur een e-mail naar survival@cccp.nl

Op Safari in Noord-Holland is een initiatief van de provincie Noord-Holland. Het programma is vanaf zaterdag 1 november te zien op TV Noord-Holland.

Waarom een tv-programma?
Noord-Holland kent de provincie niet. Dat is jammer, want de provincie heeft veel te zeggen over bijvoorbeeld de manier waarop Noord-Hollanders wonen, werken, reizen en recreëren. De provincie werkt elke dag aan het verbeteren van de Noord-Hollandse samenleving en wil inwoners graag met dat werk laten kennismaken. Bovendien heeft iedere Noord-Hollander er recht op om te weten waar de provincie haar geld aan uitgeeft. Ze betalen hier tenslotte aan mee!

Om het werk van de provincie meer onder de aandacht te brengen, maakt Noord-Holland televisieprogrammas (mede mogelijk) waarin verschillende taken in de spotlight staat. Nederlanders en dus ook Noord-Hollanders besteden aan geen enkel medium zoveel tijd als aan televisie. Bij Op Safari in Noord-Holland ligt de focus op natuurbehoud: de provincie zet zich in om natuurgebieden in Noord-Holland te behouden, met elkaar te verbinden en verder ontwikkelen.

Nieuwsredactie