MPS

Nieuws - Jaarverslag 2007
3 augustus 2008

Het jaarverslag 2007 geeft een goed beeld van de activiteiten waar MPS zich in 2007 op heeft gericht. Zo was er veel dynamiek in het buitenland; de opening van kantoren voor MPS-ECAS in Turkije en Brazilië getuigen daarvan. Opnieuw is de macht van het retailkanaal sterker gebleken dan het jaar ervoor. Het is dan ook zaak om deze partijen goed te blijven informeren over MPS. Ook maatschappelijke ontwikkelingen blijft MPS op de voet volgen, de afdeling Research & Development houdt zich bijvoorbeeld bezig met het CO2 vraagstuk.

Theo de Groot concludeert in het voorwoord: 'In 2007 waren we vooral met ons zelf bezig, maar in 2008 is alle aandacht weer voor de klant'.

MPS is een internationale organisatie die producten/diensten aanbiedt op het gebied van certificering in de tuinbouw. MPS werkt hierbij nauw samen met ECAS (gericht op certificering) en HCS (gericht op advisering/begeleiding) die als aparte B.V.'s met MPS verbonden zijn. Door deze structuur vormt MPS het loket voor certificering, kennis, innovatie en advisering in de tuinbouw. De diensten van MPS zijn gericht op ondernemers uit de sierteelt-, bloembollen, boomkwekerij- en groentesector. MPS is actief in meer dan 50 landen en telt 66 medewerkers. Het kantoor van MPS staat in Honselersdijk.