Ingezonden persbericht

Oranje boxershort Hunkemöller: daverend succes

Internationale lingerieketen Hunkemöller introduceerde afgelopen juni de nieuwe mannen boxershort, de HUNKE. De oranje uitvoering, speciaal ontwikkelt voor de Europese Kampioenschappen, bleek zo succesvol dat hij binnen een dag was uitverkocht! Tijd voor de Olympische Spelen...

Sportsweken

Met het oog op de aanstaande Olympische Spelen, die op 8 augustus van start gaan, zijn er vanaf 13 augustus de 'Sportsweken' op de webshop van Hunkemöller. Tijdens deze online actie zijn er speciale 'oranje' artikelen te verkrijgen. Natuurlijk ontbreekt de oranje boxershort voor mannen hier niet! Ook voor de vrouw zijn er leuke Hollandse artikelen online te vinden; de oranje string met lintjes in de kleuren van de Nederlandse vlag, verwisselbare bh bandjes in oranje of met de Nederlandse vlag, kort oranje rokje, sport bh's, sportbadpakken... Kortom, Nederland kan weer in stijl worden aangemoedigd!

Verkrijgbaarheid

De Sportsweken gaan in vanaf 13 augustus en lopen tot en met 24 augustus, zolang de voorraad strekt. De artikelen zijn gemakkelijk en snel op de webshop van Hunkemöller te koop: www.hunkemoller.nl.

Hunkemöller en Maxeda

Hunkemöller, opgericht in 1886, is onderdeel van Maxeda, de grootste non-foodketen van Nederland. Hunkemöller heeft circa 2.600 medewerkers en vierhonderd winkels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Saoedi-Arabië, Egypte, Turkije, Spanje, Aruba, Curaçao, Rusland en Polen. Hunkemöller is een van de grootste lingeriespeciaalzaken in Europa en marktleider in de Benelux-landen en Duitsland. Hunkemöller blijft vooruit kijken en gaat door met de internationale expansie ook in de vorm van International Franchise.



Ingezonden persbericht