Ingezonden persbericht

L1 radio geeft een Knastercross Wildcard weg

Knastercross, het wildste familiefeest van het Zuiden, beleefd op 6 en 7 september a.s. haar 3e editie. Op het festivalterrein aan de overkant van de A2 ter hoogte van Maastricht Aachen Airport zullen dit jaar weer verschillende klasses verreden worden.

Op 15 mei j.l. startte de inschrijvingen en de beschikbare plaatsen waren binnen 72 uur uitverkocht. Bovendien was de meest populaire klasse: 'Kijkmaarwatjeindeschuurhebstaanklasse zwaar' binnen 1,5 uur uitverkocht. Ruim 60 equipes wisten zich hiervoor te plaatsen. Een andere klasse, de 'Obesitasklasse' was binnen 4 uur uitverkocht (eveneens 60 equipes).

Omdat de organisatie de afgelopen weken bestookt is met e-mails, is besloten om een wildcard uit te geven voor de 'Kijkmaarwatjeindeschuurhebstaanklasse zwaar', om zo de mensen die niet op tijd waren, alsnog de kans te geven om zich te plaatsen voor deze klasse. De wildcard zal door L1 radio in het programma van 'De Bende' op 15 augustus a.s. tussen 12:00 en 16:00 weggeven worden. Daarnaast deelt 'De Bende' ook nog, in aanloop van het festival, elke dag vrijkaarten uit voor de Knastercross.

Voor meer informatie zie: www.knastercross.nl