Ingezonden persbericht

WORTELL EERSTE GECERTIFICEERDE DELL-ENTERPRISE PARTNER

Wortell neemt deel aan Dell's PartnerDirect-programma

Amsterdam, 5 augustus 2008 ­ ICT-dienstverlener Wortell, deelnemer aan Dell's PartnerDirect-programma is de eerste gecertificeerde Dell-partner in Nederland. Voor EMEA geldt dit op het gebied van Enterprise Achitecture. De certificering levert Wortell en Dell een duurzaam en wederzijds voordeel op, met als uitgangspunten het vereenvoudigen van IT, minder complexiteit en het Dell-bedrijfsmodel. Dit PartnerDirect-programma van Dell kent 2 vormen; Small and Medium Enterprise en Enterprise Achitecture.
Als gecertificeerd Dell-partner gespecialiseerd in Enterprise Architecture biedt Wortell additionele expertise rondom servers, opslag, virtualisatie en energie-efficiëntie.
Naast de algemene voordelen profiteren gecertificeerde Dell-partners van een aantrekkelijke prijsstelling en hebben ze toegang tot demonstratie-units, uitgebreide trainingen, account management, financieringsopties, dealregistratie en support.
PartnerDirect wordt geleid door Josh Claman, Vice President en General Manager, Dell Channels ­ EMEA. Het programma is ontworpen om ICT-bedrijven, zoals Wortell, gebruik te laten maken van Dell's ondernemingsexpertise terwijl Dell haar dienstverlening verder kan verbeteren.
"Met PartnerDirect toont Dell aan dat ze echt in partners wil investeren met een goed programma. Wortell wordt hierbij zeer intensief getraind, we krijgen vroegtijdig de juiste informatie over nieuwe producten en we hebben snel toegang tot technische en commerciële vraagstukken. De samenwerking met Dell is gebouwd op vertrouwen en snelheid en hier profiteren uiteindelijk onze klanten van," aldus Luc Joziasse, commercieel directeur van Wortell.
Met PartnerDirect formaliseert Dell bestaande initiatieven om partners als Wortell te helpen hun winstgevendheid te vergroten en meer waarde en keus aan hun klanten te bieden. In december 2007 lanceerde Dell een speciale partner community om met haar relaties het gesprek aan te gaan over hoe Dell de dienstverlening verder kan verbeteren en met ze kan samenwerken om de informatietechnologie voor hun klanten te vereenvoudigen.
Op basis van feedback van duizenden solution providers zijn functies ontwikkeld als onderdeel van het PartnerDirect-programma zoals:
* Toegang tot een speciale partnerwebsite op www.dell.nl/partner
* Partnerlogo's en richtlijnen voor bepaalde marketingactiviteiten;
* 100-procent speciale verkoop- en klantenzorg;
* Certificatiepaden en -training;
* Financieringsopties;
* Dealregistratie verzorgt door de partnerrelatie-managementtool van SalesForce.com.
Organisaties die geïnteresseerd zijn in het PartnerDirect-programma van Dell kunnen meer informatie vinden op www.dell.nl/partner.

Over Wortell
Wortell is een ICT-dienstverlener die innovatie ICT-oplossingen op het Microsoft-platform ontwerpt, bouwt en beheert. Wortell helpt organisaties hun bedrijfsprocessen te verbeteren en hun doelstellingen te realiseren door hen in staat te stellen de mogelijkheden van het Microsoft-platform optimaal te benutten. Met behulp van de veelheid van Microsoft-producten kan Wortell de algemeen geaccepteerde standaarden bieden, die naar wens aan de bedrijfsprocessen van de klant kunnen worden aangepast. Wortell heeft zich gespecialiseerd in de non-profitsectoren Educatie, Lokale Overheid en Gezondheidszorg.

Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar klanten en levert innovatieve technologie en -services waarop ze vertrouwen en die ze waarderen. Hierdoor in staat gesteld door haar unieke bedrijfsmodel is Dell een wereldwijd leidend bedrijf in systemen en services en nr. 34 op de Fortune 500. Bezoek voor meer informatie www.dell.nl of ga, om rechtstreeks contact op te nemen met Dell via een verscheidenheid aan online kanalen naar www.dell.nl/conversatie. Om rechtstreeks naar Dell-nieuws te gaan bezoekt u www.dell.nl/RSS.



Ingezonden persbericht