Ingezonden persbericht

volgende spectaculaire Mass Games waarschijnlijk pas in 2012:

VIA Shilla travel voorlopig laatste kans op bijwonen mass games in Noord-korea

Utrecht, 5 augustus 2008

Korea specialist Shilla Travel biedt de unieke mogelijkheid om de Noord-Koreaanse Arirang Mass Games in 2008 bij te wonen. Dat is voorlopig de laatste kans, omdat de volgende Mass Games waarschijnlijk pas in 2012 georganiseerd zullen worden, het jaar waarin de 100ste geboortedag van Kim Il Sung gevierd wordt.

Met de "Northern Mystery" rondreizen, met vertrek op 5 en 29 september, geeft Shilla Travel reizigers de mogelijkheid tot de bijzondere ervaring om de Arirang Mass Games van dichtbij mee te maken. Tijdens deze spectaculaire show in het May Day Stadium wordt genoten van meer dan honderdduizend gymnasten die perfect synchroon hun kunsten vertonen ter ere van Kim Il Sung en de Communistische Partij. Minstens even interessant zijn de voorbereidingen op de Mass Games. Dagelijks wordt op het grote Kim Il Sung plein gerepeteerd terwijl in heel Pyongyang socialistische muziek door de luidsprekers galmt.

Naast deze twee reizen is het Shilla Travel gelukt om een vrijwel onmogelijke combinatiereis samen te stellen waarbij de reizigers kennis kunnen maken met zowel Noord- als Zuid-Korea. De onvergetelijke Arirang Mass Games zijn ook onderdeel van deze unieke 24-daagse "Arirang" rondreis met vertrek op 29 september. Tijdens de rondreis wordt het Noord-Koreaanse Pyongyang bezocht waarna men per boot naar Zuid-Korea vertrekt.

Shilla Travel biedt nog vele andere reizen aan naar zowel Noord- als Zuid-Korea. Voor meer informatie en vertrekdata zie www.shilla.nl.

Shilla Travel is een reisorganisatie die zich richt op de reisbestemming Korea. Vanuit de vestigingen in Utrecht en Seoul worden kennis, ervaring en enthousiasme voor het land Korea gebundeld in rondreizen naar Zuid- Korea, Noord-Korea en een combinatie van beide landen.



Ingezonden persbericht