Politie Zeeland

Politieberichten Zeeland 5 augustus 2008

O-1532-2008 Fietser aangereden, Nieuwdorp
Een 73-jarige fietser uit 's Heerenhoek is dinsdagmiddag rond 13.30 uur licht gewond geraakt toen hij werd aangereden door een vrachtauto.
De vrachtauto, bestuurd door een 48-jarige Oost-Souburger, reed over de Polenweg. Op de kruising met de Europaweg Oost verleende hij geen voorrang aan de fietser. Ten gevolge van de aanrijding liep de fietser een hoofdwond en diverse schaafwonden op aan handen en benen. Hij is voor behandeling per ambulance overgebracht naar het zieknhuis in Goes. Zijn fiets werd geheel vernield.

W-1533-2008 Botsing na omkeren, Middelburg
Op de Nieuwe Vlissingseweg zijn dinsdagmiddag rond 14.00 uur twee personenauto's met elkaar in botsing gekomen.

Een 21-jarige automobilist uit Ridderkerk reed richting Vlissingen. Ter hoogte van de stoplichten bij de Stromenweg wilde hij keren om terug te rijden naar Middelburg. Hierbij zag hij de auto van een 49-jarige Vlissingse die kwam aanrijden uit Vlissingen, over het hoofd en een aanrijding was het gevolg. De 49-jarige Vlissinge werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis evenals een 17-jarige Rotterdamse die bij de man uit Ridderkerk in de auto zat. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek er geen sprake van letsel te zijn. De beide auto's zijn met schade weggesleept.

W-1534-2008 Kop/staartbotsing, Oost-Souburg
Op de Sloeweg vond dinsdag rond 17.45 uur een kop/staartbotsing plaats waarbij twee personenauto's beschadigd raakten.
Een 51-jarige Oost-Souburgse had te laat in de gaten dat de auto voor haar afremde voor het verkeer. Zij botste vervolgens achterop deze auto, bestuurd door een 48-jarige Vlissingse. De Oost-Souburgse liep bij het ongeval een pijnlijke nek op. Zij is overgebracht naar ziekenhuis Walcheren en mocht na onderzoek weer naar huis.

O-1535-2008 Aanrijding, Hoedekenskerke
Dinsdag rond 17.00 uur vond op de kruising Waanweg/Vrouwenweg een aanrijding plaats tussen twee auto's.
Een bestelbus, bestuurd door een 44-jarige man uit de gemeente Borsele, verleende op bovengenoemd kruispunt geen voorrang aan een personenauto die van rechts kwam. De inzittenden van deze personenauto, een 43-jarige man uit de gemeente Goes, zijn vrouw en twee kinderen, zijn allen voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Hun letsel is niet bekend.