Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

GVR/De Kennisconnectie In Gesprek Met Jacques Kuyf

Amsterdam, 28 Juli 2008 Jacques Kuyf gaat op dinsdag 5 augustus bij GVR/De Kennisconnectie in gesprek met jonge marketingcommunicatieprofessionals. Zijn kennis van en ervaring in de reclamewereld (FHV/BBDO), zijn ondernemersgeest (They) en nieuwe functie als multimediabaas (CEO FD Mediagroep) maken Kuyf een must-get-to-know voor beginnende mensen in het vakgebied.

In Gesprek Met& biedt starters in de marketingcommunicatie een unieke kans om te leren van de kennis en ervaring van de boegbeelden van het vakgebied. GVR/De Kennisconnectie heeft een groot aantal topmensen uit de marketingcommunicatie bereid gevonden om openhartig te praten over hun carrière(keuzes) en hun ideeën over de (toekomst van) de branche. Per bijeenkomst is er plek voor 25 mensen, waardoor de jonge professionals écht de kans krijgen om alles te weten te komen van hun gevestigde collega s.

In Gesprek Met& vindt wekelijks plaats op dinsdagavonden tussen 18.00 en 20.00 uur op het CMC kantoor aan de A.J. Ernststraat 169 te Amsterdam. Na René Repko (directeur marketing HEMA) is Jacques Kuyf (CEO FD Mediagroep) op dinsdag 5 augustus de volgende gastspreker van In Gesprek Met& . Kijk voor meer informatie op www.gvr.nl

Programma:

Jacques Kuyf (FD Mediagroep), dinsdag 5 augustus;

Stephan Fellinger (Blogo.nl en SpinAwards), dinsdag 12 augustus;

Rik Riezebos (Brand Capital / EURIB), dinsdag 19 augustus;

Kim Dingler (They), dinsdag 26 augustus;

Ruud Polman (Randstad), dinsdag 2 september;

Ebba Hoogenraad (Hoogenraad & Haak advocaten), dinsdag 9 september;

Alfred Levi (3MO), dinsdag 16 september;

Muriel Arts (KPN), dinsdag 23 september;

Herwin van den Berg (Heineken), dinsdag 30 september;

Ton Schoonderbeek (Mindshare), dinsdag 7 oktober;

Harry Dekker (Unilever), dinsdag 21 oktober;

Inge Ligthart (TBWA/Neboko), dinsdag 4 november;

Bas van Berkesteijn (Woedend!), dinsdag 11 november.