TNT Group

TNT voornemens benchmark Eurobond uit te geven

05 augustus 2008, 08:50 CET - Amsterdam, TNT N.V. heeft vandaag bekend gemaakt voornemens te zijn een benchmark Eurobond uit te geven. De voorgenomen plaatsing in de Eurobond-markt van een Sterling-gedenomineerde benchmark emissie met een middellange looptijd zal, afhankelijk van de marktomstandigheden, naar verwachting op korte termijn plaatsvinden. De obligaties worden uitsluitend aan institutionele beleggers buiten de Verenigde Staten aangeboden met inachtneming van de "Regulation S" van de Amerikaanse Securities Act van 1933. Naar verwachting zullen de obligaties op Euronext Amsterdam by NYSE Euronext genoteerd worden.

De opbrengsten van de transactie zullen worden aangewend voor algemene bedrijfsdoeleinden

In geval van enige discrepantie tussen dit persbericht en de originele Engelstalige versie van dit persbericht prevaleert de Engelstalige versie.

Over TNT
TNT biedt bedrijven en consumenten wereldwijd een breed scala aan post- en expressdiensten. TNT, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Amsterdam, biedt toegang tot efficiënte netwerkinfrastructuren in Europa en Azië en breidt haar wereldwijde activiteiten uit om zo de prestaties van haar netwerken te maximaliseren. TNT is in meer dan 200 landen actief en heeft meer dan 161.500 medewerkers. In 2007 bedroeg de omzet van de onderneming ¤ 11 miljard en het bedrijfsresultaat ¤ 1.192 miljoen. TNT is genoteerd aan de beurs van Amsterdam. TNT is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als onderneming en heeft partnerschappen gevormd met het World Food Programme en het Milieuprogramma van de Verenigde Naties om wereldwijd tegen honger en milieuvervuiling te strijden.