Ingezonden persbericht


Persbericht

Berry Diepeveen nieuwe directeur Partake Consulting

Utrecht, 4 augustus 2008 - Partake Consulting heeft Berry Diepeveen (34) aangesteld als directeur Nederland. Diepeveen is verantwoordelijk voor de verdere groei van Partake Consulting. Hiervoor heeft Diepeveen bij Royal Philips Electronics (in de semiconductors divisie) verschillende commerciële managementfuncties bekleed.

Berry Diepeveen: De markt van financiële consolidatie, planning- en managementinformatiesystemen verandert erg snel. Onder andere door de recent gepleegde acquisities en investeringen van partijen als Oracle, IBM en SAP in dit segment. Partake Consulting blijft autonoom sterk groeien en zal in de toekomst toonaangevend blijven als onafhankelijk adviseur in de Corporate Performance Management markt. Wij geven een integraal en eerlijk advies, als lange termijn partners van onze klanten en onafhankelijk van de verschillende softwareleveranciers .

Over Partake Consulting

Partake Consulting adviseert over de mogelijkheden, de toepassingen en het gebruik van consolidatiesystemen, managementinformatiesystemen en financiële rapportagesystemen en implementeert deze systemen. Partake Consulting adviseert meer dan 200 grote corporates in Europa (waaronder 50% van de AEX-genoteerde fondsen). Partake Consulting heeft kantoren in Parijs, Brussel, Dusseldorf en Utrecht.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht